La Unió no pot amb Coca

Copa Catalunya. El Figueres va ser superior al Cerdanyola i va disposar de moltes ocasions per marcar. En totes, va topar amb el porter Albert Coca, que va ser el protagonista del duel

cerdanyola0 (5)

figueres0 (4)

El Figueres va mostrar una bona imatge en el duel de copa Catalunya contra el Cerdanyola. Els jugadors de Francesc Cargol van disposar de fins a una desena d'ocasions clares de gol però, quan no va ser culpa de la punteria, els figuerencs van topar amb el porter Albert Coca, molt encertat durant els noranta minuts i protagonista en la tanda de penals, en què va aturar a Chicho l'únic llançament errat.

El Figueres va començar amb molta empenta el partit i jugadors com Serramitja, Quimo i Ritxi Mercader es van mostrar molt participatius. La primera arribada clara de la Unió va ser a través d'un cop de cap de Serramitja que va sortir fregant el travesser (4'). Quimo, en un un contra un amb Coca, no va aconseguir superar el porter del Cerdanyola. El primer quart d'hora va ser de total domini del conjunt blau-i-blanc, amb un Cerdanyola que no aconseguia posar en problemes la defensa de la Unió. Amb el pas dels minuts, l'equip del Vallès va aconseguir certa presència al terreny de joc però just abans del descans Coca va tornar a demostrar que era l'home més decisiu del partit amb una doble aturada, primer a Pedro i, tot seguit, en una rematada de Barrera.

En el segon temps, els figuerencs van continuar assetjant la porteria rival i Barrera va protagonitzar la ocasió més clara, però un cop més va topar amb una aturada providencial de Coca (71'). El Cerdanyola, conscient que la tanda de penals el podia afavorir, va defensar-se per arribar-hi, i la jugada li va sortir del tot bé.

FIGUERES: Ureña, Barrera, Busquets, Chicho, Murga, Ferran Grau, Quimo (Pujol, 85)', Pedro (Guillem, 77'), Serramitja, Ritxi Mercader (Moñino, 60') i Ramon Masó (Henry, 70'). CERDANYOLA: Coca, Ramon (Nico, 82'), Fran, Francis, Raúl, Cuadras, Dani Romero (Edu Soler, 65'), Zaragoza, Josu, Egaña (Turu, 27') i Silver (Gonzalo, 91'). GOLS: 0-0. Penals: Barrera 1-0. Gonzalo 1-1. Chicho falla. Fran 1-2. Murga 2-2. Josu 2-3. Henry 3-3. Cuadras 3-4. Serramitja 4-4. Francis 4-5. ÀRBITRE: Garcia Rosel. T.G.: A Chicho del Figueres, i a Silver, Edu Soler i Francis del Cerdanyola