El Masnou sorprèn un gall

Derrota inesperada. El Prat, un dels favorits, cau en un inici fulgurant de partit en què els de Miguel López van marcar dos gols en onze minuts

CD masnou2

ae prat1

El Prat, un dels favorits, no ha començat gens bé l'aterratge a la tercera divisió dues temporades després, ja que va sortir derrotat a casa davant el Masnou. Els pratencs van patir l'inici fulgurant del conjunt de l'expotablava Miguel López, que té com a objectiu la permanència, i va encaixar dos gols en els primers onze minuts. La reacció, en forma de diana de Juli, va servir de poc als de Pepe Delgado, que en el segon temps no van millorar la imatge. El Masnou es va trobar molt més còmode al llarg del partit i els tres punts van viatjar cap al Maresme.

Els potablava van sortir força desconcentrats en els primers instants. En el segon minut de partit, Jonathan va superar el lateral Martí per velocitat i va picar la pilota per sobre de Toni per inaugurar el marcador. Nou minuts després, Éric Blasco va fer el segon gol. La reacció pratenca a les dues dianes, que van arribar en les dues primeres aproximacions del conjunt visitant, no es va fer esperar, per mitjà de Juli, que va rematar dins l'àrea (14'). Tot seguit, el Masnou va tenir una altra oportunitat en un xut de Ferreira que va sortir un xic desviat, abans que el partit s'adormís. El Prat va intentar avançar línies però sense èxit.

El Masnou, millor

Els locals havien de revertir el matx d'alguna manera, però el segon temps va començar amb un xut de Jonathan que va sortir fora per poquet (50'). Delgado va mirar a la banqueta i va trobar Ferri, que un minut després d'entrar va enviar a les mans de Pociello una rematada dins l'àrea (59'). El domini pratenc de la possessió no va resultar, perquè de seguida Jonathan va avisar Toni (71') i el Masnou es va defensar prou bé de l'empenta final.

AE PRAT: Toni; Martí Ramos, Castillo, Murillo, Cazorla; Xavi Muñoz, Llobet (Ferri, 58'), Charly Ruiz (Fernando, 23'); Juli (Molins, 78'), Nacho del Moral i Sascha. CD MASNOU: Pociello; Lara (Juanma, 89'), Dani Prieto, Eric Martínez, Guillem; Edu Domingo, Ferreira, Héctor; Ñito, Eric Blasco (Edgar, 75') i Jonathan (Makaay, 89'). GOLS: 0-1 (2') Jonathan. 0-2 (11') Éric Blasco. 1-2 (14') Juli. ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Als locals Del Moral, Molins; i als visitants Lara, Pociello, Guillem, Eric Martínez, PÚBLIC: Uns 550 espectadors al Municipal Sagnier.