3a divisió FEF

Posse inicia la nova etapa a la Pobla amb bon peu

3a divisió. El filial del Nàstic en va fer prou amb un gol de Sergi Moreno (57') i una gran actuació de Varo per vèncer el Castelldefels

CASTELLDEFELS0


LA POBLA MAF.1


Martín Posse comença la seva etapa al capdavant de la Pobla amb bon peu. El filial del Nàstic va imposar-se amb justícia a un Castelldefels batallador, que va topar amb la solvència dels grana al darrere i amb una gran actuació del porter Alberto Varo. El sentinella local, de fet, va ser salvador en les úniques ocasions clares del primer temps: una canonada de Prieto i un cop de cap de Pelegrín que va deixar en no-res amb dues grans intervencions. Després de la represa, Martín Posse va donar entrada a Sergi Moreno, que va revolucionar el partit. L'atacant grana va acaparar les millors ocasions de perill i, després d'avisar amb una gran acció en el 55', va marcar l'únic gol del matí: va pentinar al fons de la xarxa una precisa centrada de Sergio González (57'). Amb l'1-0 el Castelldefels va patir força, però va fer un últim esforç i gairebé empata en el 78', amb una centrada de Prieto que va trobar de nou la resposta de Varo.

LA POBLA DE MAFUMET: Alberto Varo, Sergio González, Calavera, Denis Coch, Vadillo, Bicho, Gespí (Abel Rita, 79'), Kike Tortosa (Víctor Bertomeu, 88'), Álvaro, Alfons Serra i Emaná (Sergi Moreno, 46'). CASTELLDEFELS: August, Marc Martínez (Alabau, 65'), Aitor Lario, Uri, Pelegrín, Jorge Sánchez, Pedro Bravo (Cano, 58'), Prieto, Dani Fernández, Gilberto (Oriol Cortés, 85') i Adri Ruiz. GOLS: 1-0 (57') Sergi Moreno. ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: Als locals Bicho i Alfons Serra; i als visitants Marc Martínez, Jorge Sánchez i Bravo. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)