1a divisió

El Madrid es descús a Anoeta

1a divisió. Els blancs van acabar entregant els punts en un partit que semblava resolt abans del quart d'hora amb els gols de Ramos i Bale; la Real va remuntar quan semblava tocada de mort

R. MADRID2


R. SOCIEDAD4


El Madrid va tenir la Real Sociedad a la lona, semi-inconscient, després d'un primer quart d'hora suficient per tancar el partit, en què els blancs van obrar amb impunitat sobre la gespa d'Anoeta i van posar Jagoba Arrasate, que ja venia qüestionat del partit de dijous contra el Krasnodar, encara més centrat en la diana.

Molt aviat, Sergio Ramos va aprofitar un córner servit amb categoria per Toni Kroos per avançar els blancs, saltant amb el seu ímpetu habitual.

Sense Cristiano Ronaldo, absent per prudència, James i Isco havien d'elevar les facultats del Madrid en el joc entre línies, en l'atac estàtic. Estava tot previst perquè fos així: els bascos perdien la pilota amb rapidesa, el Madrid tocava a pler, sense pressió i Bale, després de fer un túnel subtil a Elustondo, aclaria una mica més el camí blanc. Però res seria tan fàcil per als d'Ancelotti i tampoc tan dramàtica seria la nit per a una Real que es va enganxar al partit quasi sense adonar-se'n.

Íñigo Martínez va retallar distàncies a la sortida d'un córner, aprofitant la pentinada de Prieto i Zurutuza va aprofitar la inèrcia del moment connectant, també de cap, una centrada de De la Bella a la xarxa. El matx va arribar al descans amb empat.

El Madrid es va descosir a mesura que la Real recuperava tota la seva autoestima. Els bascos van inflar el pit i els blancs van entrar en una espiral de negativitat que els acabaria costant els punts. Novament Zurutuza va posar en avantatge la Real després d'una gran combinació entre Xabi Prieto i Canales abans que el mexicà Vela, ajudant-se lleugerament del braç, liquidés definitivament l'equip d'un Ancelotti sense resposta, que va optar per Khedira i Arbeloa com a revulsius des de la banqueta. Ni amb l'alemany al mig els blancs van recuperar la solidesa perduda, curiosament en el primer partit de l'era post-Xabi Alonso.

REAL SOCIEDAD: Zubikarai, Zaldua, Elustondo, Íñigo Martínez, De la Bella, Bergara, Granero, Zurutuza, Xabi Prieto (Mikel González, 83'), Castro (Canales, 60') i Agirretxe (Vela, 60'). REAL MADRID: Casillas, Carvajal (Arbeloa, 77), Pepe, Ramos, Marcelo, Modric (Khedira, 74'), Kroos, Isco, Bale, James Rodríguez i Benzema. GOLS: 0-1 (5') Ramos. 0-2 (11') Bale. 1-2 (35') Íñigo Martínez. 2-2 (41') Zurutuza. 3-2 (65') Zurutuza. 4-2 (75') Vela. ÀRBITRE: Martínez Munera (col·legi valencià). Grogues a Carvajal, Granero i Isco.

Chicharito Hernández podria arribar avui

El mexicà Javier Hernández podria completar el Madrid 2014/15. El conjunt blanc va arribar ahir a un acord amb el Manchester United per la cessió del punta mexicà i ara tot queda pendent de l'acord amb el futbolista perquè es converteixi en la quarta incorporació madridista aquest estiu, després de les de Toni Kroos, James Rodríguez i Keylor Navas.

Chicharito, que va arribar al Manchester United procedent del Chivas de Guadalajara a canvi de 10 milions d'euros l'any 2010, va tenir un paper molt secundari la temporada passada amb David Moyes a la banqueta i tampoc estava tenint gaire protagonisme des de l'arribada de Louis van Gaal a la banqueta d'Old Trafford.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)