3a divisió FEF

El Rubí i el Masnou continuen invictes

3a divisió. Guti va avançar els visitants i Ferran Vila va empatar per als vallesans quan jugaven amb un més

MASNOU1


RUBÍ1


Just repartiment de punts entre el Rubí i el Masnou, que encara no han perdut, en un partit dels que agraden als entrenadors, però no tant als espectadors. Els visitants van marcar, però es van quedar amb deu i el Rubí va empatar.

La primera meitat va ser molt tàctica, amb molt joc al mig del camp i ben poques arribades a les dues àrees. En la segona, el golàs de volea de Guti va variar el panorama quan només s'havien jugat cinc minuts. Els locals es van veure obligats a arriscar, mentre que els del Maresme van tancar les línies. L'expulsió de l'omnipresent Guti va suposar un punt d'inflexió que va aprofitar el Rubí per fer la igualada en xut a la frontal de l'àrea de Ferran Vila i pressionar per una victòria en la recta final que no es va concretar. El resultat permet els dos equips continuar invictes en tres jornades en la categoria.

RUBÍ: Miguel Ramos, Aitor Torres, Fontanils, Castell (David López, 74'), Kiki, Héctor (Adri Díaz, 62'), Ferran Vila, Roger, Boris (Carlos Esteban, 76'), Carricondo i Àlex Pla (Xavi Bou, 83'). MASNOU: Pociello, Juanma, Dani Prieto, Eric Martínez, Guillem, Edgar, Eric Blasco (Kevin, 84'), Ferreira, Ñito (Edgar, 88'), Adri (Lara, 73') i Guti. GOLS: 0-1 (50') Guti. 1-1 (75') Ferran Vila. ÀRBITRE: González Moreno. T.G.: Al local Fontanils i als visitants Juanma i Edgar. T.V.: Dues grogues al visitant Guti (73').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)