3a divisió FEF

Un punt que els manté invictes

Sense domini. El Masnou i l'Europa signen l'empat en un partit en què cap dels dos no va ser capaç de materialitzar les ocasions

europa0


masnou0


El Masnou i l'Europa mantindran una jornada més la seva condició d'invictes després d'empatar a zero en un partit marcat per la igualtat entre els dos conjunts. Els maresmencs, més intensos en els primers minuts, van pressionar la sortida de pilota del rival. No obstant això,
cap dels dos equips aconseguia imposar el seu estil. La primera acció de perill no va arribar fins al minut 26, quan Nils va aprofitar un error d'Èric Martínez per arribar a la frontal i xutar. Pociello, molt atent, va refusar el perill. La rèplica dels locals no es va fer esperar i quatre minuts després, una rematada de cap de Toledo va sortir fregant el pal. Els darrers minuts van ser més moguts i Padilla (36'), de falta, va estar a punt d'obrir la llauna. Novament, la resposta maresmenca va arribar en la jugada següent, però Leva, amb una intervenció de mèrit, va salvar el gol. Després de la represa, la igualtat va continuar sent la tendència predominant. Rovira (64') hauria pogut donar els tres punts als escapulats en una internada dins l'àrea, però el seu xut va sortir massa creuat. En el tram final, l'Europa va posar setge a la porteria contrària amb centrades a l'àrea, però el gol no va arribar.

MASNOU: Pociello, Juanma, Dani Prieto, Èric Martínez, Guillem, Edu Domingo, Èric Blasco (Lara, 81'), Adri (Jordi, 65'), Toledo, Ñito (Kevin, 46') i Jonathan Ferreira. EUROPA: Leva, Oriol Dot, Alberto, Cano, Sergi Pastells, Puchi, Nils (Javi Lara, 68'), Padilla, Javi Sánchez, Rovira (Vives, 77') i Poves (Ignacio, 53'). ÀRBITRE: Castaño Cozo. T.G.: Als locals Adri i Santolalla; i als visitants Oriol Dot, Puchi, Padilla i Javi Sánchez. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)