El Peralada remunta un 0-2 i demostra que vol ser a dalt

Líder. Els verd i blancs van reaccionar després d'encaixar dos gols en tres minuts

MASNOU2

PERALADA4

PERALADA: Toni, Sergio García, Mate, Pastor, Sergi Romero, Joan Pons, Aleix (Bonmatí, 88'), Guillem Cornellà, Cruz (Coro, 64'), Tidiane (Borja, 45') i Jaume Duran. MASNOU: Pociello, Juanma, Dani Prieto, Eric Martínez, Guti (Guillem, 45'), Edu Domingo, Kevin (Ruben, 75'), Ñito (Eric Blasco, 55'), Jonathan Toledo, Edgar i Ferreira. GOLS: 0-1 (35') Ñito. 0-2 (38') Edu Domingo. 1-2 (42') Joan Pons. 2-2 (45') Pastor. 3-2 (74') Coro. 4-2 (88') Coro. ÀRBITRE: Carballo Vàzquez. T.G.: Als locals Sergio García, Joan Pons i Guillem Cornellà i als visitants Dani Prieto, Edgar, Ruben i Eric Blasco. T.V.: Al visitant Domingo, per doble amonestació. COMENTARI: El Peralada va aconseguir una victòria contra un equip, el Masnou, que estava invicte aquesta temporada, i gràcies a aquest triomf els de l'Alt Empordà han recuperat el liderat El partit va començar molt tranquil, amb una primera mitja hora amb els dos equips igualats i sense ocasions, però fins al descans el partit va embogir. Primer Ñito amb un bon xut de fora de l'àrea (35') i després Edu Domingo aprofitant un mal rebuig (38') van avançar zero a dos els visitants i van posar les coses molt difícils al Peralada, però la reacció va ser imminent i amb gols de Pons i Pastor al descans s'hi va arribar amb 2-2. A la segona part, Coro va acabar de revolucionar el partit amb dos gols que deixaven el 4-2.