Girona

Un cas “per tractar”

Instal·lat a Montilivi des de principis de juliol, Quique Cárcel va tenir feina a confeccionar la plantilla. Amb el mercat tancat i l'equip ben reforçat, el director esportiu podrà dedicar-se a altres gestions. És obvi que la renovació de Juncà seria una prioritat, però fa la sensació que difícilment el club hi serà a temps. “Quan un jugador va progressant, pot tenir lloc en clubs més importants, però ara ell és aquí. El tema el tractarem, perquè l'hem de tractar, però de mica en mica”, explica Cárcel.

El de Riumors fa molt de temps que exhibeix molta projecció a Montilivi, i el Girona hauria fet bé de no esperar a l'últim any per mirar d'allargar-li el contracte i assegurar-se un futur traspàs. En qualsevol cas, Cárcel destaca que Juncà “només està pensant en el Girona”. “És d'aquí i sent molt els colors. És un noi molt humil.”

El director esportiu insisteix que no ha rebut cap proposta de clubs de primera –poden esperar al gener per negociar directament amb el jugador– i admet que, amb tant de rendiment, tampoc no és el millor moment des del punt de vista del club: “Hi ha molts joves que hem d'anar amb compte perquè si les coses van bé molta gent s'hi fixarà. El futbol són resultats. Hem d'intentar treballar-ho, però quan tot va tan bé és difícil treballar aquestes coses.”

DES DEL CLUB

Cárcel: “N'hem de parlar, però de mica en mica; ell només pensa en el Girona”

AMB CALMA

“Quan un jove progressa pot tenir lloc en clubs més forts, però ara és aquí”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)