3a divisió FEF

L'Ascó, sorprès pel Masnou

3a divisió. Socias va avançar l'equip de la Ribera d'Ebre, que no havia cedit cap punt a casa, però Edgar i Jonathan van remuntar

masnou2


ascó1


Primera derrota com a local de l'Ascó, que es va veure sorprès per un Masnou efectiu i que va reaccionar després del gol de Socias. En el partit, avançat de la setena jornada, es van lesionar Guillem i Chiné.

La primera ocasió la va tenir Virgili, en un avís del que arribaria després: falta servida per Dani Argilaga i rematada de cap de Socias per avançar l'Ascó. La resposta del Masnou va ser una oportunitat molt clara d'Eric Blasco. De nou a l'altra àrea, el porter del Masnou Pociello va impactar en Galceran i l'àrbitre, malgrat les protestes dels locals, no va assenyalar penal. I, en la següent acció, Edgar va marcar després d'aprofitar el rebuig de Chiné, que es va lesionar, en un xut de Guti. La segona meitat va començar amb domini de l'Ascó, sense perill. En canvi, el Masnou es va mostrar letal i Jonathan va fer l'1-2 en un córner servit per Adri. En els últims minuts, els canvis ofensius i el risc van portar l'Ascó a atacar, per bé que sense encert.

ASCÓ: Chiné (Fuertes, 37'), Socias, Cristino, Edu Vives, José Ramón, Gòdia, Galceran, Gabernet (Eizaguirre, 63'), Munta (Genís, 70'), Virgili i Argilaga. MASNOU: Pociello, Lara, Juanma, Ruben, Eric, Dani Prieto, Eric Blasco (Nito, 82'), Ferreira, Jonathan, Edgar (Adri, 60') i Guillem (Guti, 15'). GOLS: 1-0 (28') Socias. 1-1 (35') Edgar. 1-2 (63') Jonathan. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: Galceran i Socias; Edgar, Dani Prieto i Guti. T.V.: Dues grogues al visitant Juanma (86').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)