2a divisió FEF

Conjura per reaccionar

Moment d'alçar-se. La plantilla del Sant Andreu, que ha encadenat tres derrotes i ha caigut de la part alta, treballa centrada a recuperar les bones sensacions de les primeres dues jornades

El Sant Andreu va generar en les primeres dues jornades de lliga moltes expectatives. Les dues victòries seguides van provocar que es fessin volar els primers coloms. El conjunt quadribarrat, però, ha frenat en sec: un empat i tres derrotes consecutives fan que els de Piti Belmonte afrontin el partit de diumenge contra el València Mestalla (dissetè) amb l'obligació de tornar a sumar si no volen acostar-se a la zona més perillosa de la classificació. El bloc està conjurat, tal com explica un dels capitans, Ton Alcover: “Ni al principi érem tan bons ni ara som tan dolents. S'ha de buscar un punt intermedi, tot i que és clar que no ens podem permetre més derrotes seguides.”

El mig de la Vilella Alta és autocrític i creu que, per reprendre el bon camí, cal trobar un equilibri en totes les línies: “En atac hem disposat de bones ocasions i no hi ha hagut manera, mentre que en defensa hem rebut cinc gols en tres partits; és clar que hem de millorar.” Alcover, d'altra banda, analitza la situació i creu que cal tenir paciència, ja que considera que “és normal que costi una mica; el Sant Andreu és un equip que s'ha renovat molt aquest estiu i s'ha de conjuntar una mica més”.

El centrecampista de 24 anys, en tot cas, és optimista: “Anem pel bon camí, els brasilers són un més al vestidor, no hi ha ningú per sobre dels altres i l'ambient és molt bo.” Això sí, considera que enguany tocarà suar perquè el llistó ha pujat: “Hi ha més nivell i més candidats a pujar en el grup tercer. Tots els rivals són perillosos i no ens podem relaxar en cap partit.”

LES FRASES

Ni al principi érem tan bons ni ara som tan dolents. En tot cas, és clar que no ens podem permetre més derrotes seguides

FRENATS

1
punt dels últims 12
ha sumat el Sant Andreu. Va empatar amb l'Hospi i va perdre contra el Badalona, el Balears i l'Hèrcules.

MÉS TOUS

Hem de buscar més equilibri i cal que millorem tant en atac com en defensa
Ton Alcover
MIGCAMPISTA DEL SANT ANDREU
5
gols
ha rebut l'equip en les últimes tres jornades, en què ha perdut. En les primeres dues jornades no en va encaixar cap.

Prudència amb els objectius

El Sant Andreu va viure un estiu mogut amb l'arribada de Dinorah Santa Ana al club. Alcover analitza els canvis i es mostra satisfet, ja que “els nous propietaris estan al 100% amb la plantilla i han ajudat en el que ha fet falta”. El prioratí, d'altra banda, diu que enguany la plantilla treballa abstreta del discurs de futurs ascensos: “Ningú no ens ha dit que tinguéssim l'obligació de p ujar. Hem de sumar 45 o 46 punts ràpidament i després ja veurem a què es pot aspirar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)