El Martinenc té més verí que el Gavà en un partit elèctric

Elhadji, clau. El punta dels del Guinardó va fer dos gols en un duel obert des del principi

gavà1

martinenc3

MARTINENC: Carulla, Alberto, Diego, Josué (Massegú, 80'), Acosta, Aleix Vall, Pitu (Sergio, 69'), Èric López, Juanlu (Raíllo, 82'), Elhadji i Velillas. GAVÀ: Jesús Unzue, Rubi, Vivó, Luca, Juanito (Soslan, 77'), Sergi López (Iván García, 60'), Adrià Gimeno, Juli (Cristian, 70'), Fran Orellana, Grau i Xavi Civil. GOLS: 1-0 (1') Juanlu. 1-1 (4') Xavi Civil. 2-1 (22') Elhadji. 3-1 (75') Elhadji. ÀRBITRE: Díaz Melero. T.G.: Als locals Alberto, Velillas i Aleix Vall, i als visitants Jesús Unzue i Diego. COMENTARI: El Martinenc va aconseguir la segona victòria de la temporada després de derrotar el Gavà en un duel elèctric, amb moltes accions ofensives –sobretot en la primera meitat– i que ja es va obrir molt aviat. Al primer minut, Aleix Vall va fer una passada a l'espai que Juanlu va tocar per superar Unzue, que va intentar, sense sort, que la pilota no traspassés la línia de gol. Poc després, Xavi Civil, en una falta, va empatar i, en el minut 12, el local Velillas va fallar un penal, aturat per Unzue. Després d'una ocasió per banda, Elhadji va fer el 2-1 en pispar la pilota a Unzue i marcar a pler. Abans del descans, els locals Velillas, molt actiu, Èric López, que debutava, i Pitu van tenir ocasions per als locals, i Orellana per als visitants. La segona meitat va ser més tranquil·la, amb domini del Gavà i més replegament del Martinenc. Amb poques ocasions, l'encert el va posar Elhadji rematant una falta al primer pal.