3a divisió FEF

Lara estrena el marcador del municipal i dóna els tres punts

Primer gol. El lateral del Masnou marca el primer gol de la temporada al camp masnoví en la segona meitat (71') i els maresmencs aconsegueixen la primera victòria com a locals

muntanyesa0


masnou1


Dos empats a zero van ser els resultats dels dos primers partits del Masnou jugant com a local. Després del que s'havia vist en la primera meitat, amb dos porters inèdits, el partit semblava que acabaria amb el mateix resultat final en l'estrena del nou marcador electrònic del municipal. Però no, Lara, amb una gran rematada de cap a centrada d'Eric Blasco, va ser l'afortunat de marcar el primer gol de la temporada i va permetre que els tres punts es quedessin al Masnou.

La primera meitat va ser de domini local amb una Muntanyesa amb unes línies molt endarrerides. Només un xut de Kevin, que va sortir molt per sobre del travesser, és digne de menció.

En la segona, Eric Martínez va estar a punt de marcar amb una rematada de cap després d'un córner però va aparèixer la figura de Tato Burgada. Quan quedaven 20' per al final, el tècnic local, amb el canvi de Guti per Adri, va apostar per un canvi de sistema que no va tenir millor estrena, ja que un minut després va arribar el gol de Lara, que havia passat de jugar de lateral dret al centre del camp per la dreta en una línia de quatre. Lara va sorprendre la defensa de la Muntanyesa i amb una bona rematada de cap va superar Burgada. Dos minuts després va arribar la millor ocasió de la Muntanyesa en tot el partit amb un xut de falta d'Aleix que Pociello va enviar a córner.

MASNOU: Pociello, Lara, Dani Prieto, Eric Martínez, Rubén Martínez, Edu Domingo, Kevin (Ñito, 69'), Jonathan Ferreira, Eric Blasco, Adri (Guti, 70') i Jonathan Toledo (Edgar, 77'). MUNTANYESA: Tato Burgada, José Santos (Masip, 75'), Ferran, Borges, Aleix, Rubén, Josu (Raúl Rodríguez, 66'), Marc Esteban, Uri (Sergio Navarro, 83'), Pedro i Toni Pérez. GOLS: 1-0 (71') Lara. ÀRBITRE: Robas Bondía. T.G.: Als locals Lara, Dani Prieto, Rubén Martínez i Edu Domingo, i al visitant Uri. PÚBLIC: 150 persones a l'estadi municipal del Masnou.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)