3a divisió FEF

L'ordre i l'encert mantenen l'Ascó en la bona línia

Reacció visitant. Pedro Bravo (21') va avançar el Castelldefels, però els de la Ribera d'Ebre van remuntar amb els gols de Virgili (37') i Munta (46')

ascó2


castelldefels1


El Castelldefels continua penúltim després de patir contra un Ascó ordenat i efectiu la cinquena derrota de la temporada en sis partits. Els locals van marcar primer gràcies a Pedro Bravo, però els visitants van reaccionar i van capgirar el marcador entre el final de la primera meitat i l'inici de la segona. La victòria manté l'Ascó en la zona de fase d'ascens.

El partit va ser equilibrat des del principi, amb els locals tenint més la pilota i els visitants buscant portar perill al contraatac, com en una acció d'Asier Eizaguirre. A poc a poc, el Castelldefels va anar guanyant en profunditat i Pedro Bravo, el millor dels grocs ahir, va fer un gran gol de falta (21'). L'Ascó no es va resignar i, malgrat que el control del partit el continuava tenint el Castelldefels, una passada llarga de Cristino va ser transformada en gol per Albert Virgili (37')

L'Ascó, 40 segons després de la represa, va tornar a fer una demostració d'efectivitat quan Munta, en la seva intervenció després d'entrar per Taranilla al descans, va fer el segon gol dels visitants. A partir d'aquí els grocs ho van intentar però sense idees ni profunditat i l'equip de Miguel Rubio no va passar excessius problemes per mantenir el marcador.

Picabaralla final

Un cop acabat el partit, la tensió acumulada es va transformar en una picabaralla entre els jugadors dels dos equips, que van desembocar en les expulsions dels locals Jonathan Reina i Pedro Bravo i el visitant Munta. Aquests dos últims ja havien tingut alguna enganxada durant els noranta minuts.

CASTELLDEFELS: Planagumà, Marc Martínez, Mario, Aitor Lario (Jonathan Reina, 68'), Uri, Jorge Sánchez, Prieto (Dani Fernández, 77'), Pedro Bravo, Gilberto, Cervantes i Alabau (Adri Ruiz, 66'). ASCÓ: Chiné, Edu Vives (Sergi Galceran, 82'), Socias, José Ramón, Taranilla (Munta, 46'), Artur Gòdia, Cristino, Giribet, Dani Argilaga, Virgili i Asier Eizaguirre (Gerard Roigé, 66'). GOLS: 1-0 (21') Pedro Bravo. 1-1 (37') Virgili. 1-2 (46') Munta. ÀRBITRE: Muñoz Vaquero. T.G.: Als locals Mario, Aitor Lario, Dani Fernández i Adri Ruiz, i als visitants Taranilla i Munta. T.V.: Als locals Jonathan Reina i Pedro Bravo, i al visitant Munta, una vegada acabat el partit. PÚBLIC: Uns 250 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)