Un absurd penal de Juanma condemna el Masnou a l'empat

Imbatibilitat trencada. L'equip local rep el primer gol al municipal i se li escapa el triomf

CERDANYOLA1

MASNOU1

MASNOU: Pociello, Juanma, Dani Prieto, Eric Martínez, Rubén Martínez, Edu Domingo, Lara, Jonathan Ferreira (Edgar, 80'), Eric Blasco, Ñito (Adri, 86') i Guti (Guillem, 70'). CERDANYOLA: Coca, Fran Fuentes, Raúl Barriendos, Francis, Àlex Alba (Edu, 62'), Melo, Josu, Cuadras, Quim Solano (Turu, 87'), Ramon (Dani Romero, 56') i Roland. GOLS: 1-0 (43') Eric Martínez. 1-1 (85') Cuadras, de penal. ÀRBITRE: Montoro Ferreiro. T.G.: Als locals Pociello, Juanma i Guti; i als visitants Barriendos, Ramon i Roland. COMENTARI: A cinc minuts del final, semblava que, com la setmana passada, que el Masnou aconseguiria el màxim profit del gol marcat per Eric Martínez al final de la primera meitat. Però un penal infantil de Juanma sobre Roland, amb una agafada quan el davanter del Cerdanyola estava d'esquena a porteria, va impossibilitar que els homes de Miguel López sumessin els tres punts, ja que Cuadras no va perdonar. Tot i així, en els darrers cinc minuts, el partit es podria haver decantat per qualsevol dels dos equips. Coca, amb una mà miraculosa, va impedir el segon gol d'Eric Martínez i Pociello també va saber solucionar una gran jugada de Dani Romero dins l'àrea. El Cerdanyola, després d'una primera part apagada, va crear més perill en la segona, quan els maresmencs, apostant per una defensa de cinc en els darrers vint minuts, van recular massa.