3a divisió FEF

Miki Carrillo debuta amb una nova ensopegada groga

Sense reacció. El Castelldefels va caure contra el Santfeliuenc i ja és l'últim classificat

santfeliuenc2


castelldefels1


CASTELLDEFELS: August, Marc Martínez, Aitor Lario, Mario, Uri (Masuet, 79'), Jorge Sánchez, Oriol Cortés (Prieto, 56'), Cano, Gilberto, Adri Ruiz (Alabau, 56') i Cervantes.

SANTFELIUENC: Santi Pérez, Nacho, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Faura, Joserra, Tena, Edgar (Quiles, 70'), Maldonado, Eric Pacheco (Bolaños, 77') i Carlos Cano (David Toro, 85').

GOLS: 0-1 (14') Carlos Cano. 1-1 (59') Cervantes. 1-2 (73') Nacho.

ÀRBITRE: Gonzales Moreno. T.G.: Als locals Marc Martínez i Uri; i als visitants Edgar i Tena. T.V.: Al local Mario (91') i al visitant Joserra (89').

COMENTARI: El debut a la banqueta de Miki Carrillo no va servir per variar la tendència d'un equip que no aixeca cap i ja és cuer. Contra el Santfeliuenc, el Castelldefels va encaixar la setena derrota de la temporada. Malgrat el bon inici groc, els d'Andrés González van estrenar el marcador aviat (13'), quan Carlos Cano va enviar a la xarxa una jugada de pissarra en el llançament d'una falta. Després del descans, el futbol dels amfitrions va millorar i, tot coincidint amb els dos primers canvis, van arribar els moments més brillants dels de Carrillo. El domini es va traduir en l'empat, materialitzat per Cervantes (59') culminant una bona combinació teixida per Alabau i Álex Cano. Després, just quan més dominaven els de casa, una sèrie d'errades defensives van permetre a Nacho (74') superar August i sentenciar.

c.d.f.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)