2a divisió A

MOHA

EXJUGADOR DEL GIRONA I EL SABADELL

“La pinya al vestidor era clau a Girona”

Mohammed el-Yaagoubi va jugar tres temporades al Girona (2009-2012) abans de fitxar pel Sabadell, on ha jugat els dos últims anys abans de retirar-se.

On va arrelar més?
Vaig estar bé en tots dos clubs. En general, tinc molt bon record sobretot de la plantilla del Girona, de la gent que hi havia. De Sabadell també, però potser una mica menys; no hi havia un bloc tan integrat i conjuntat.
Amb alts i baixos, però s'estan consolidant a segona A. S'ho esperava?
El Girona m'està sorprenent aquests últims anys. Estan lluitant per estar a dalt, i a veure si un any d'aquests sona la flauta i hi són fins al final.
També han patit molt.
Sí, però és el que comentava. Quan hi ha un grup unit, té molt de guanyat. Tots estiren del carro i ho tiren endavant. La pinya era clau. L'any passat, jo deia als companys del Sabadell: “El Girona se salva segur.” Hi ha equips on no hi ha aquesta pinya i no se'n surten.
On es treballa més tranquil?
Són dos llocs on, tant al cos tècnic com als jugadors, se'ls deixa fer la seva feina sense gaire pressió, crispació ni alterar el dia a dia.
Falta una mica d'afició als camps?
És una llàstima que estadis grans com els seus no s'omplin, però és comprensible per la situació econòmica. S'ha d'incentivar els aficionats, per exemple regalant entrades a la mainada.
S'atreveix a fer un pronòstic?
No sabria què dir; és imprevisible. El Girona està molt fort i el Sabadell s'ha espavilat. Intentaré anar-hi i espero veure un bon partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)