3a divisió FEF

Un Masnou excel·lent frena el Santfeliuenc

En ratxa. Els del Maresme van capgirar un 2-1 amb dos gols de Ñito

El Masnou, en una lliçó tàctica, va vèncer el Santfeliuenc. Els maresmencs es van avançar aviat, quan Adri va aprofitar un servei precís de Jonathan Toledo, tot i que els de casa van posar les taules en el 16', amb una acció individual de Dani Maldonado. Després de la represa, el Santfeliuenc es va avançar amb una diana d'Iván Peralta (62'). Es van viure minuts d'alegria a Les Grases que es van esvair quan, en el 69', Ñito, de cap, va fer el segon dels visitants. El mateix Ñito, amb la col·laboració de la defensa local, va fer el 2-3.


MASNOU3


SANTFELiUENC2

SANTFELIUENC: Santi, Nacho Ruiz, Faura, Dani Ortiz, Gerard Rovira, Tena, Maldonado, Álex Bolaños (Éric Pacheco, 73'), Iván Peralta, Quiles (David Toro, 69') i Dani Sánchez (Èdgar, 77'). MASNOU: Pociello, Guillem Pujol, Dani Prieto, Éric Martínez (Rubén Martínez, 65'), Guti, Edu Domingo, Adri, Ferreira (Ñito, 65'), Éric Blasco, Édgar i Jonathan Toledo (Juanma, 87'). GOLS: 0–1 (3') Jonathan Toledo. 1–1 (16') Maldonado. 2–1 (61') Iván Peralta. 2-2 (69') Ñito. 2–3 (80') Ñito. ÀRBITRE: Gómez Hernández. T.G.: Al local David Toro; i als visitants Éric Martínez, Édgar i Juanma. T.V.: Al local Faura (90').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)