3a divisió FEF

El Cerdanyola perd contra el Sabadell B l'estatus d'invicte

Triomf visitant. El filial arlequinat va ser més resolutiu davant de porteria contra uns verd-i-blancs que van pagar car les errades

SABADELL B3


CERDANYOLA1

CERDANYOLA: Coca, Fran (Zaragoza, 74'), Melo, Francis, Raúl, Cuadras, Dani Romero (Edu, 46'), Turu, Quim Solano (Roland, 46'), Josu i Silver. SABADELL B: Sergi, Agus, Parera, Pol Moreno, Noguera, Yeray, David (Pol Roger, 84'), Aleix (Ahufinger, 77'), Ernest, Oriol i Sandro (Cesc, 66'). GOLS: 0-1 (36') Pol Moreno. 0-2 (59') Sandro. 1-2 (72') Cuadras. 1-3 (89') Ernest, de penal. ÀRBITRE: Martín Varas. T.G.: als locals Raúl, Turu, Josu i Silver; i als visitants Sergi Noguera i Yeray. T.V.: al local Francis (89'), doble amonestació. PÚBLIC: uns 300 espectadors COMENTARI: El Sabadell B va trencar l'estatus d'invicte que tenia el Cerdanyola fins ahir. El filial arlequinat es va adjudicar el duel del Vallès gràcies al seu major encert i al fet que va saber aprofitar les concessions dels locals. El Sabadell B, de fet, va plantejar molt bé el partit en un camp amb les dimensions del del Cerdanyola. Després d'avisar amb un parell de bones ocasions que Coca va deixar en no res, el conjunt sabadellenc va avançar-se en el marcador aprofitant una falta al mig del camp que Pol Moreno va aconseguir connectar al fons de la xarxa (36'). Abans del descans, el Cerdanyola va intentar igualar el marcador amb una bona acció de Quim Solano que va acabar fora. Després de la represa, els de casa van sortir molt intensos i van disposar d'un parell de grans oportunitats –de Josu i Silver– en què Sergi Tienda es va lluir. Just quan millor jugava el Cerdanyola, en el 59', va arribar el segon gol visitant en un error dels verds. Sandro va culminar amb el 0-2 un contraatac després d'una pèrdua en un servei de banda. En el 72', Cuadras escurçava distàncies en el marcador en un xut directe de falta que va entrar per tot l'escaire. Amb l'1-2, l'equip de Toni Carrillo ho intentava amb més força que no pas encert. Així, el gol va ser finalment per al Sabadell B, que va fer l'1-3 mitjançant Ernest, infal·lible des del punt de penal.
mireia sanz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)