3a divisió FEF

El Castelldefels, encallat

Sense reacció. El conjunt groc va perdre al camp del Manlleu, que va fer-ne prou amb un gol de Manel Sala, tot i dominar en molts trams

CASTELLDEFELS0


MANLLEU1

MANLLEU: Ot Bofill, Archi, Ballús, Payán, Seuma, Aumatell (Uroz, 73'), Maik, Fortet (Martí Soler, 46'), Manel Sala (Muntada, 89') i Pol Coll. CASTELLDEFELS: August, Dani Fernández, Javi Calvo, Jonathan Reina, Uri, Jorge Sánchez, Cano (Pelegrín, 70'), Oriol Cortés (Masuet, 77'), Alabau (Gilberto, 53'), Cervantes i Pedro Bravo. GOLS: 1-0 (86') Manel Sala. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: al local Payán; i als visitants Uri, Jorge Sánchez i Pedro Bravo. T.V.: cap. COMENTARI: El Castelldefels continua encallat a la cua. Ahir, el conjunt mariner va encaixar la cinquena derrota consecutiva contra un Manlleu que en va fer prou amb el gol de Manel Sala –n'ha fet tres en els darrers tres partits– per imposar la seva llei. Els quadribarrats, amb el triomf, agafen oxigen i s'allunyen de la part baixa. Després d'un primer temps força ensopit, en què el Castelldefels va controlar sense generar gaire perill, el partit es va animar en el segon temps. Els dos conjunts van disposar de bones arribades. Per part dels visitants, la més clara va ser una rematada al pal de Cano (58'), mentre que els locals, massa neguitosos, van aconseguir fer l'única diana del partit quan faltaven quatre minuts per al final. L'encarregat de sentenciar va ser Manel Sala, que va aprofitar un refús a la frontal per encanonar August.
l.miralpeix
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)