3a divisió FEF

Del patiment a la inspiració

3a divisió. Després de segellar la temporada passada la permanència en la darrera jornada, el Masnou ha començat fort l'actual, ha guanyat quatre dels cinc últims partits i ja és tercer

Fins ara, l'equip revelació de tercera era el Peralada, acabat d'ascendir i líder en les primeres jornades. Amb els altempordanesos en recessió –fa quatre partits que no guanyen–, el relleu com a equip sorprenent l'ha agafat el Masnou, que s'ha situat tercer després de guanyar quatre dels últims cinc partits (13 punts de 15).

El Masnou ha estat en els últims anys un equip ascensor entre la primera catalana i la tercera divisió, categoria en la qual mai ha acabat la temporada més amunt del catorzè lloc. La campanya passada, en què tornava a la categoria després d'un pas d'un any per primera catalana, no va poder assegurar del tot la permanència fins a l'última jornada, en què la victòria al camp de l'Europa li va permetre no haver de pensar en els descensos de compensació. A l'estiu, el Masnou va patir molts canvis –només continuen cinc futbolistes– sota la direcció del mateix tècnic, Miguel López. A més del mèrit de conjuntar les noves peces, l'entrenador del Masnou destaca el fet que el seu equip viu un estat de gràcia que ha d'aprofitar per continuar fent coixí per al gran objectiu dels maresmencs, la permanència. “El futbol són dinàmiques i ara estem en un gran moment”, afirma Miguel López. Segons ell, una demostració que ara els surt tot a favor és la victòria de diumenge contra el Manlleu. En un partit igualat i amb l'empat com a resultat més just, López va fer sortir en el minut 79 Àlex Makaay, que es va lesionar en el segon partit de lliga i, per tant, ha estat dos mesos de baixa. Malgrat la inactivitat, poca estona després d'entrar al camp va aprofitar una pilota morta dins l'àrea i la va fer entrar per tot l'escaire. De moment, el gol del Masnou està repartit, amb Ñito, un dels supervivents del curs passat amb tres gols i Guti, fitxat del Cornellà, i Jonathan Toledo, provinent del Sant Andreu juvenil, amb dos.

LES FRASES

El futbol són dinàmiques. Contra el Manlleu el més just hauria estat l'empat, però ara estem en un gran moment
Makaay havia estat dos mesos lesionat, el poso i fa el gol del triomf. És una mostra que ens surt tot
Miguel López
ENTRENADOR DEL MASNOU

Un altre canvi de líder i tres punts del primer al vuitè

La Pobla de Mafumet es va situar diumenge en la primera posició de tercera, agafant el relleu de l'Europa, que després de la derrota al camp del Rubí el lideratge només li ha durat una setmana. Els resultats del cap de setmana van confirmar la gran igualat existent a la part alta de la classificació, ja que només tres punts separen el primer, la Pobla, del vuitè, l'Ascó. L'equip del Tarragonès s'ha mostrat fins ara un pèl irregular, però el bon rendiment a camp contrari, on ha guanyat tres partits, li permet ser primer. L'equip de Martín Posse ha guanyat els mateixos punts al seu estadi que a camp contrari (10). Tant el Rubí, segon, com el Masnou, tercer, han guanyat més punts a fora (10) que a casa (9).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)