Igualtat reflectida en l'enfrontament al Guinardó

Poc perill. El Martinenc i el Masnou van signar les taules en un matx força ensopit

MASNOU1

MARTINENC1

MARTINENC: Carulla, Pitu, Diego, Alberto, Acosta, Aleix, David, Josué, Elhadji, Èric (Céspedes, 77) i Juanlu (Sergio, 67'). MASNOU: Pociello, Juanma (Lara, 21'), Dani Prieto, Èric Martínez, Rubén Martínez, Edu Domingo, Jonathan Toledo, Ferreira, Èric Blasco, Ñito (Edgar, 81) i Jordi Sánchez (Makaay, 52'). GOLS: 0-1 (11') Rubén Martínez, en pròpia porta. 1-1 (52') Edu Domingo. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: als locals Èric i Diego; i als visitants Jonathan Toledo, Dani Prieto i Makay. T.V.: al local Josué (62'), doble amonestació. COMENTARI: El Martinenc i el Masnou van signar ahir les taules en un duel en què no hi va haver gaires ocasions. De fet, les dues dianes van arribar després d'un parell de serveis de banda. La primera part es va posar ràpidament favorable al Martinenc quan, al minut 11, Rubén Martínez, el lateral esquerre del Masnou va introduir la pilota al fons de la xarxa després d'un potent servei de banda d'Elhadji al segon pal. Els visitants van despertar després de la represa i, en el minut 52, Edu Domingo va empatar el partit rematant una pilota morta dins l'àrea després d'un servei de banda del Masnou. El col·legiat va expulsar el local Josué en el minut 62 després d'ensenyar-li la segona groga i va anul·lar un gol a Makaay per rematar amb les mans al minut 70. El resultat, en tot cas, ja no variaria.