3a divisió FEF

El sud existeix

3a divisió. Els dos representants de les comarques meridionals, la Pobla i l'Ascó, s'enfronten posant a prova els seus bons inicis i amenaçant el lideratge del Rubí, que rep la Muntanyesa

En una zona alta molt atapeïda, amb molts equips (10) en pocs punts de distància (5), el duel de la jornada és el partit entre la Pobla de Mafumet, segon, i l'Ascó, quart. Els dos únics representants de les comarques meridionals a tercera divisió s'han consolidat els últims anys en la llista dels equips punters, i aquest curs ho estan confirmant. L'Ascó basa fins ara el bon rendiment en la fortalesa a casa, on ha obtingut 15 dels 20 punts que té, mentre que la Pobla de Mafumet es mostra tan perillós a camp contrari com a domicili. Són dos equips que es coneixen molt, amb diversos exjugadors dels dos equips en el bàndol rival. L'equip de la Ribera d'Ebre té a les seves files quatre futbolistes amb passat al del Tarragonès: Albert Virgili, màxim golejador de la Pobla a tercera; Ivan Cristino, excapità, Ivan Taranilla, present en l'últim ascens a tercera, i Gerard Roigé. Per altra banda, defensant la samarreta de la Pobla hi ha el central Denis Coch i el punta Sergi Moreno, que la temporada passada jugaven a l'Ascó.

Els dos equips tenen la primera posició a l'abast, de manera que el Rubí no pot ensopegar avui si no vol perdre la condició de líder. Els vallesans reben la Muntanyesa, que es transforma a camp contrari. Si a casa ha sumat 14 punts i encara no ha encaixat cap gol, a fora només ha obtingut un punt i ha fet un sol gol. El Rubí, per la seva banda, encadena dues victòries de prestigi, contra l'Europa i el Peralada. Precisament aquests dos equips, que han estat líders i que ara estan fora dels llocs de fase d'ascens, s'enfronten al Nou Sardenya amb l'objectiu, tots dos, de redreçar el rumb.

A més del Rubí, la Pobla i l'Ascó, el Masnou, una de les revelacions, és l'altre equip entre els quatre primers. Avui rep el Vilassar en un derbi maresmenc en què els visitants necessiten puntuar per no apropar-se massa al pou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)