2a divisió FEF

El Masnou, segon

Derbi maresmenc. Els locals vencen el duel contra el Vilassar de Mar i es col·loquen en la segona posició

vilassar1

masnou3

Es va complir el pronòstic i el Masnou va derrotar el Vilassar de Mar en el derbi del Maresme. Amb aquesta victòria, els homes de Miguel López se situen segons a dos punts del líder.

El primer gol va arribar al minut 23. Una falta lateral la va treure de forma impecable Edgar Santolalla i Jonathan Toledo, amb el cap, va fer fer l'1-0. Als 35', una centrada de Lara des de banda dreta la va rematar de forma espectacular Edgar Santolalla, amb el cap, al fons de la xarxa. Els homes de Toni Romero van tenir la possibilitat de tornar a entrar al partit al minut 38 quan l'àrbitre va assenyalar un penal inexistent d'Edu Domingo. Pociello, amb les cames, va aturar el llançament de Peque. A la segona part, i després que Rubén Martínez va rematar al travesser, Edgar Santolalla va fer el seu segon gol després d'una gran jugada de Ñito per la línia de fons. Eloi Fontanella va fer el gol de l'honor del Vilassar.

MASNOU: Pociello, Lara, Rubén Martínez (Juanma, 74'), Eric Martínez, Guillem, Edu Domingo, Jonathan Toledo, Jonathan Ferreira, Ñito, Edgar Santolalla (Sergio Ginés, 81') i Jordi Sánchez (Makaay, 64'). VILASSAR DE MAR: Imanol, Joel, José, Peque, Romero (Manu, 66'), Galeano, Creus, Morales, Gascón (Eloi Fontanella, 60'), Mendo i Aitor (Manu, 66'). GOLS: 1-0 (23') Jonathan Toledo. 2-0 (35') Edgar Santolalla. 3-0 (67') Edgar Santolalla. 3-1 (85') Eloi Fontanella. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: Edu Domingo, Jonathan Ferreira i Jordi Sánchez; Roberto Morales.