3a divisió FEF

Estrena amb triomf

Un bàlsam. El Prat va derrotar el Cerdanyola en el primer partit amb Manolo Márquez a la banqueta

CERDANYOLA1


PRAT2


Dimarts el Prat va anunciar el canvi de peces a la banqueta i ahir, en el debut, Manolo Márquez va demostrar que és capaç de revertir la situació. El nou Prat va assolir un triomf treballat que, tot i no treure'l de les places calentes, el nodreix de confiança.

Després d'un tempteig inicial llarg, el Prat va prémer l'accelerador i va generar tres bones ocasions. Abans del descans, un gol anul·lat per banda i una gran ocasió del local Sascha. En el segon temps, Oriol Molins va obtenir el premi que feia estona que buscava: va controlar dins l'àrea una gran passada de Juli i va batre Coca. El Cerdanyola no va trigar gaire a igualar el resultat, en un penal sobre Josu transformat per Silver. Tot i el cop, el Prat va continuar duent la iniciativa i Sascha, rematant amb el cap, va tornar a situar amb avantatge els pratencs. En el tram final, el Cerdanyola va fer patir els locals, sobretot en un xut de Vives.

PRAT: Toni Texeira; Albarrán, Murillo, Cazorla, Ricarte; Xavi Muñoz, Sebas, Oriol Molins (Ferri, 77'); Nacho del Moral (Éric Ruiz, 89'), Juli (Bueno, 72') i Sascha. CERDANYOLA: Coca; Zaragoza, Melo, Àlex Alba, Francis; Cuadras, Turu (Quim Solano, 64'), Vives; Josu, Silver (Romero, 76') i Roland Garrós (Edu, 64'). GOLS: 1-0 (55') Oriol Molins. 1-1 (66') Silver. 2-1 (74') Sascha. ÀRBITRE: Díez Melero. T.G.: als locals Cazorla, Xavi Muñoz, Albarrán i Toni Texeira, i als visitants Francis, Silver, Turu i Àlex Alba. PÚBLIC: uns 600 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)