1a femenina

El Sant Gabriel empata en plena progressió

1a divisió femenina. Segon partit seguit puntuant de l'equip de Sant Adrià, que va fer mèrits per derrotar el Transportes Alcaine

TR. ALCAINE1


SANT GABRIEL1


El Sant Gabriel continua en progressió i, després de derrotar el Sevilla, ahir va completar un bon partit i va empatar contra el Transportes Alcaine, malgrat fer mèrits per a més. És, per tant, el segon partit seguit puntuant de l'equip de Sant Adrià de Besòs, que es manté, tot i això, en zona de descens.

La primera meitat va ser dominada totalment pel Sant Gabriel, que va tenir les millors ocasions i l'encert de marcar. Va ser una acció de Carla Gómez, la millor de les locals en la primera meitat, que va batre Patricia amb un xut a prop de l'escaire. El Transportes Alcaine va començar millor la segona meitat i va empatar. Després, el Sant Gabriel va millorar i va tornar a dominar i a disposar d'ocasions per marcar, però sense sort.

SANT GABRIEL: Brigid, Paola, Laura, Carla, Xiki (Aroa, 68'), Pelegrí (Esther, 75'), Cristina, Asako (Villa, 87'), Leti (Ibra, 90'), Carola i Helena. TRANSPORTES ALCAINE: Patricia, Marta, Claudia, Silvia, Marta, Mamy, Nuria, Alba, Mariela, Lucía i Natalia. GOLS: 1-0 (16') Carla. 1-1 (58') Mamy. ÀRBITRE: Llopart Carbó.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)