Empat amb pocs riscos

Igualtat. El Terrassa es queda a les portes de dalt i el Masnou és tercer

masnou1

terrassa1

El Terrassa i el Masnou es van repartir els punts en un duel d'equips ambiciosos que ahir no van arriscar més del compte. Bon joc, sí, però pocs gols. Un tímid empat a un que evita que el Terrassa assalti per primer cop aquesta zona de fase d'ascens i que fa que el Masnou passi del segon al tercer lloc.

El Masnou va arribar a l'Olímpic amb l'etiqueta de revelació pel seu bon inici de curs i tota la primera part la va defensar bé. Va tractar de tu a tu el Terrassa en un estadi més pendent de les protestes a Jesús Fernández i la possible venda del club a l'exdirectiu de l'Osasuna Txuma Peralta. Quan semblava que s'arribaria al descans amb 0-0, després de diverses ocasions d'ambdós equips, Montoro va aparèixer i amb una bona assistència de Marc Vilajosana va superar el porter.

En la segona part, el Terrassa va anar de més a menys i en el minut 61 ho va pagar amb el gol d'un Masnou sempre insistent. L'autor de l'empat va ser Dani Prieto, aprofitant un error de la defensa. Ortega, poc abans, ja havia salvat el Terrassa. En el tram final del partit els dos equips van presentar candidatura al triomf i es van llançar a l'atac, però amb un plantejament conservador en defensa. David Pirri va col·locar Montero al davant de tot per intentar rematar alguna pilota, però l'aposta no va tenir el resultat esperat. En el bàndol visitant, Makay, que havia entrat en la segona part i s'havia mostrat molt actiu, va estar a punt de donar la victòria al Masnou amb un xut que es va estavellar al pal ja en el temps afegit.

TERRASSA: Ortega, Guillem, Segarra, Sergi Pérez, Javi González, Jaime, Diego (Ángel, 77'), Merchán, Marc Vilajosana (Montero, 82'), Batanero i Montoro (Isaac Maldonado, 82') MASNOU: Pociello, Lara, Dani Prieto, Eric Martínez, Guillem, Edu Domingo, Jonathan Toledo (Edgar, 72'), Ferreira, Ñito (Jordi Sánchez, 82'), Sergio Ginés (Makay, 54') i Eric Blasco. GOLS: 1-0 (44') Montoro. 1-1 (61') Dani Prieto. ÀRBITRE: Conejo Rodríguez. T.G.: Ángel; Dani Prieto i Edgar. PÚBLIC: 200 espectadors.