3a divisió FEF

A l'ecosistema adient

Manlleu. Manel Sala és, des de fa tres cursos, la referència dels osonencs substituint el gran golejador del segle XXI: Planagumà. “Estan en un lloc on se'ls valora”, diu el secretari tècnic, Jordi Bou

Des de fa moltes temporades, els porters de tercera divisió tremolen cada vegada que han d'anar al Municipal de Manlleu. Dani Planagumà es va fer un fart de perforar la porteria visitant al llarg dels quatre cursos que hi va ser (del 2008 al 2012), i quan el davanter va posar rumb al Llagostera, Manel Sala li va agafar el relleu (2012) fins ara. Entre tots dos han aconseguit 123 gols en sis temporades i escaig.

Els davanters a Manlleu troben sempre l'espai perfecte per brillar. “Tenen la màxima confiança i estan en un lloc on se'ls valora”, diu el secretari tècnic, Jordi Bou. “L'estil de joc, el d'un equip que hi va molt i el camp ens beneficia”, afirma Planagumà.

Valorat

Dani Planagumà, autor de més de 80 gols amb la samarreta quadribarrada, s'hi va sentir com a casa: “Jo venia de passar-ho molt malament a Múrcia, i em vaig trobar un ambient molt familiar: la directiva, l'afició, amb els Àngels Caiguts, els companys...”

I troba molts paral·lelismes amb la seva trajectòria i la de Sala, autor d'un hat-trick contra el Palamós: “Ens assemblem força, perquè som d'aguantar la posició i molt físics. Això sí, ell té millor colpeig amb les dues cames: marca molts gols de falta i des de fora de l'àrea.”

GOLEJADORS

El Manel [Sala] i jo som semblants: som físics, aguantem la posició... Potser ell colpeja millor
Dani Planagumà
exdavanter del manlleu
123
gols
han marcat, sense comptar promoció d'ascens, Sala (43) i Planagumà (80) des de la temporada 2008.
Ens beneficia el camp i l'estil de joc, el d'un equip que hi va amb molta intensitat
Dani Planagumà
exdavanter del manlleu
Troben un espai on brillar perquè tenen la màxima confiança i estan en un lloc on se'ls valora
Jordi Bou
secretari tècnic del manlleu

Toni Barnils, el mite de sempre a Manlleu

Quan algú parla de davanters ídols a Manlleu, la memòria guia ràpidament cap a Toni Barnils, referència d'un Manlleu que va aconseguir pujar a segona B a mitjan anys noranta. Com Sala i Planagumà, Barnils, nascut als Hostalets de Balenyà era un davanter lluitador que treia molt partit de l'estil de joc d'anada i tornada del seu equip i que destacava sobretot pel seu gran colpeig de pilota.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)