El Masnou deixa de ser una sorpresa i passa a ser realitat

Consolidats. Els maresmencs va poder fer més gols, però en els darrers minuts van patir

FIGUERES1

MASNOU2

MASNOU: Pociello, Juanma, Dani Prieto, Rubèn Martínez, Guillem, Edu Domingo, Makaay (Joanthan Toledo, 66'), Jonathan Ferreira, Eric Blasco (Eric Martínez, 81'), Edgar Santolalla i Jordi Sánchez (Ñito, 66'). FIGUERES: Reig, Quimo (Barrera, 45'), Masó, Cunill, Murga, Ferran Grau, Pedfro, Vidal, Guillem (Mamau, 77'), Serramitja i Ritxi (Bonaventura, 51'). GOLS: 1-0 (20') Dani Prieto. 2-0 (69') Ñito. 2-1 (79') Pedro. ÀRBITRE: Álvarez Calderón.T.G.: Als locals Juanma i Eric Blasco i als visitants Murga, Serramitja i Bonaventura. COMENTARI: El Masnou va confirmar que ja no és una sorpresa. Amb una primera part brillant i amb una segona en què va acabar sabent patir, es va desfer del Figueres i continua a prop del líder. Els primers minuts van ser de domini figuerenc, però, a partir de la primera ocasió masnovina, un xut de Jordi Sánchez amb l'esquerra que Reig va enviar a córner, el Masnou va monopolitzar les oportunitats. Després de vàries arribades, va arribar l'1-0 a la sortida d'un córner, quan la pilota va caure a Dani Prieto, que a la mitja volta i amb un xut ajustat va superar Reig (20'). En la segona, una centrada mil·limètrica d'Edgar la va rematar al fons de la xarxa Ñito (69'). El gol dels visitants el va fer Pedro, que, aprofitant una passada a l'espai, va posar emoció en els darrers minuts. Els homes de Miguel López, però, van saber patir.