Cap opció per al Figueres

Sense tensió. El Masnou podria haver sentenciat en la primera meitat contra un Figueres menys intens que el rival

figueres1

masnou2

El Figueres arribava al Masnou amb la necessitat de demostrar que la derrota contra el cuer havia estat una ensopegada aïllada, però ahir, davant del Masnou, tercer classificat i un dels equips més en forma de la categoria, la Unió va deixar sensacions preocupants. Els locals van tenir el partit controlat en tot moment, i només la falta d'encert va impedir que el partit quedés sentenciat abans de la mitja part.

Els primers quinze minuts van estar marcats per les alternatives dels dos equips, que arribaven a l'àrea amb facilitat. El Figueres intentava mantenir el control de la possessió i generava més sensació de perill, tot i no materialitzar les jugades.

Atropellats

Però en el minut 15 Éric Blasco rematava de cap al travesser una centrada de Santolalla, i anticipava el que seria el guió del partit fins al descans. Els masnovins van anar tenint cada vegada més presència en atac, sobretot gràcies a una pressió avançada que va provocar molts errors en la defensa figuerenca. El primer gol local, però, va arribar a pilota aturada. Jordi Sánchez baixava un córner amb el cap als peus de Dani Prieto, que a la mitja volta, i entre un bosc de cames, superava Reig i obria el marcador (20'). Fins al descans, els locals van tenir cinc clares ocasions per ampliar l'avantatge contra un Figueres descol·locat, on només Pedro generava perill, però les seves centrades no trobaven rematador.

Millor resultat que joc

En la represa, els locals van abaixar una marxa. El Figueres va trepitjar més l'àrea rival, sobretot gràcies a l'entrada de Bonaventura, però la defensa del Masnou es va mantenir molt sòlida. A més a més, els locals van ampliar l'avantatge en el marcador en la primera ocasió que van tenir. Ñito, que havia entrat al camp tres minuts abans, rematava de cap sol davant de Reig una centrada de Santolalla, i feia el 2-0. El gol de Pedro en el 79', definint en dos temps una bona assistència de Barrera, només va servir per mantenir la incertesa fins al final, però els locals van aguantar molt segurs en defensa i no van donar cap opció a la Unió per empatar.

MASNOU: Pociello, Juanma, Dani Prieto, Martínez, Guillem, Edu Domingo, Makaay (Ñito, 66'), Jonathan Ferreira, Éric Blasco (Éric Martínez, 81'), Edgar Santolalla i Jordi Sánchez (Toledo, 66'). FIGUERES: Reig, Quimo (Barrera, 46'), Cunill, Murga, Masó, Ferran Grau, Roger Vidal, Pedro, Ritxi (Bonaventura, 51'), Serramitja i Guillem (Mamau, 77'). GOLS: 1-0 (20') Dani Prieto. 2-0 (69') Ñito. 2-1 (79') Pedro. ÀRBITRE: Álvarez Calderon. T.G.: Als locals Éric Blasco i Juanma; i als visitants Bonaventura, Ferran Grau, Roger Vidal, Serramitja i Murga. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 750 espectadors.

Vílchez, molt afectat per la imatge de l'equip

Al final del partit es va poder veure el tècnic del Figueres, Edu Vílchez, molt tocat pel resultat, i en la roda de premsa posterior, tot i afirmar que “quan s'està enfadat val més no parlar“, va ser bastant crític amb la imatge que va oferir ahir l'equip. Vílchez només va salvar els primers minuts del partit d'ahir: “Els primers quinze minuts s'ha vist un bon equip, que hi anava i sabia el que volia”, però en línies generals el tècnic va ser molt més dur: “Ha semblat que teníem el punt a tocar, però estava més lluny del que pensem. Avui un equip ha jugat amb més intensitat que l'altre; ens han guanyat en tots els duels individuals, i així no podem fer res”, i de cara al futur, va manifestar que cal millorar molt si l'equip vol complir els objectius: “Si continuem com fins ara podrem estar en una zona còmoda, però si volem aspirar a alguna cosa més l'equip ha d'oferir moltes més garanties.”