3a divisió FEF

Una ‘maneta' per ressorgir

Pluja de gols als Canyars. El Castelldefels mostra la seva millor versió, aconsegueix el tercer triomf seguit contra un Masnou inoperant i abandona la darrera posició de la taula

MASNOU0


CASTELLDEFELS5


La recuperació del Castelldefels segueix a bon ritme, cosa que es va evidenciar en la visita del Masnou als Canyars. Els maresmencs, que només havien encaixat una derrota fins ahir, van ser àmpliament superats per una esquadra local que els va etzibar una maneta i ja manava al marcador en el minut dos gràcies a una diana de Sergio Prieto.

El matiner primer gol groc va donar pas a un primer temps de clar domini dels de Miki Carrillo, que fruit de la seva superioritat van ampliar la renda als volts de la mitja hora gràcies a un xut creuat d'Adri Ruiz (28'). Els de casa, sòlids i amb les idees clares, van ser capaços fins i tot de superar els entrebancs en forma de lesions: la d'Aitor Lario (a l'escalfament) i la de Cano (esquinç de turmell). Vaja, que els papers entre cuer i tercer classificat es van intercanviar.

Lluny de canviar de dinàmica, el descans només va servir per enfortir la convicció d'un Castelldefels encoratjat que, a còpia de bon futbol i amb constants arribades a l'àrea de Pociello, va buscar el tercer gol fins aconseguir-lo gràcies al jove Pelegrín (53'). Amb el matx sentenciat, els grocs van espolsar-se tot el patiment que han viscut en l'inici de lliga i van gaudir molt sobre la gespa. Així, Pedro Bravo (68'), en transformar un penal que ell mateix va provocar, i Masuet (87') van arrodonir el resultat i van permetre al Castelldefels encadenar un tercer triomf que li dóna molt oxigen.

ELS VESTIDORS

CASTELLDEFELS: August, Dani Fernández, Mario, Jonathan Reina, Uri, Jorge Sánchez, Pelegrín, Prieto (Oriol Cortés, 62'), Cano (Adri Ruiz, 23'), Pedro Bravo (Gilberto, 70') i Masuet. MASNOU: Pociello, Juanma, Dani Prieto, Eric Martínez, Guillem, Adri (Jordi Sánchez, 64'), Ferreira (Eric Blasco, 38'), Edgar (Jordi Sánchez, 64'), Makay, Sergio Ginés i Ñito. GOLS: 1-0 (2') Prieto. 2-0 (28') Adri Ruiz. 3-0 (53') Pelegrín. 4-0 (68') Pedro Bravo, de penal. 5-0 (87') Masuet. ÀRBITRE: Castaño Coso. T.G.: Als locals Mario, Jorge Sánchez i Dani Fernández; i als visitants Adri, Juanma i el tècnic Miguel López. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.
Quan deixes de competir, t'exposes que et passi el que ens ha passat avui [per ahir]
Miguel López
ENTRENADOR DEL MASNOU
Hem estat bé, amb la idea que teníem. Els nois mereixien un partit així després d'un inici tan difícil”
Miki Carrillo
ENTRENADOR DEL CASTELLDEFELS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)