3a divisió FEF

La propulsió esperada

3a divisió. El Castelldefels, que només havia guanyat un partit en les dotze primeres jornades i s'enfonsava en l'últim lloc, ha encadenat tres victòries i ja té les places de permanència a un punt

La reacció que el Castelldefels buscava amb el relleu a la banqueta ha arribat. L'inici de Miki Carrillo, substitut de Lluís Albesa després de la setena jornada, no va ser fàcil i el conjunt groc va mantenir la dinàmica negativa (només havia guanyat un partit abans del relleu a la banqueta), amb dos punts en les cinc jornades següents. Però en els tres últims partits, el Castelldefels ha encadenat tres victòries que li han permès abandonar l'última posició i situar-se a només un punt de la zona de permanència. “Un dels grans objectius, que no era cap altre que ficar-nos al grup de la zona mitjana-baixa, ja l'hem aconseguit”, assegura Miki Carrillo, molt satisfet amb l'actuació dels seus futbolistes en l'última victòria, el clar 5-0 contra el Masnou de diumenge passat. Era, tot just, la segona derrota aquesta temporada dels maresmencs, un dels equips revelació de la temporada. Abans de derrotar el Masnou, el Castelldefels es va imposar, també a casa, al Gavà (3-2) i anteriorment va vèncer al camp del Figueres (0-1), precisament l'equip que marca la zona de salvació.

“Des que vaig arribar el meu discurs sempre ha estat el mateix. Havíem de minimitzar les errades defensives i ser molt més sòlids del que érem al darrere. Ens ha costat, però a poc a poc ho anem aconseguint, i el que és clar és que per sortir de la zona baixa només des de la solidesa defensiva es podrà aconseguir. Del mig del camp endavant tenim qualitat i velocitat per aprofitar els espais i les ocasions de què disposem”, comentava Miki Carrillo després de la golejada contra el Masnou, una bona demostració de les seves explicacions.

Per continuar apropant-se a la zona de tranquil·litat, els pròxims partits del Castelldefels, els que falten per completar la primera volta, s'endevinen clau, ja que s'enfronta a equips situats just per sobre i més o menys a l'abast. Demà, dissabte, l'equip del Baix Llobregat visita el terreny de joc del Sabadell B, que té tres punts més, de manera que una altra victòria suposaria un bon cop d'efecte per als grocs, que després s'enfronten al Vilafranca, al Palamós i al Prat.

EL PRIMER PAS

“L'objectiu era ficar-nos a la zona mitjana-baixa, i ja hi som”, diu Carrillo

El Vilassar, en caiguda, l'ha rellevat a la cua

La ratxa del Castelldefels s'ha combinat amb la caiguda lliure del Vilassar, i per això l'equip maresmenc és ara l'últim. El Vilassar va aconseguir tres victòries en les sis primeres jornades, però des de llavors no ha guanyat més: dos punts dels últims 27. Especialment dolorosa va ser l'última derrota, diumenge passat a casa contra un rival directe, el Palamós, que, a més de condemnar el Vilassar a l'últim lloc, va sortir dels llocs de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)