3a divisió FEF

El Masnou no falla i és un dels quatre que encapçalen la taula

Ajustat. Un penal (31') va sentenciar el Gavà, en un matx marcat per l'ensurt de Guillem

GAVÀ0


MASNOU1


MASNOU: Pociello, Lara, Dani Prieto, Eric Martínez, Guillem (Rubén Martínez, 52'), Edu Domingo, Maakay, Ñito, Eric Blasco, Edgar Santolalla i Jonathan Toledo (Yuki, 19'; Adri, 83').

GAVÀ: Jesús Unzue, Luca Ferrone, Vivó, Blanchart (Dani Hernández, 58'), Rubi, Adri Jimeno, Juanito (Suslan, 85'), Iván García, Zambudio, Sergio López (Juli, 75') i Fran Orellana.

GOLS: 1-0 (31') Eric Blasco, de penal.

ÀRBITRE: López Morente. T.G.: Als locals Edu Domingo, Ñito i Eric Blasco; i als visitants Jesús Unzue, Luca Ferrone, Rubi i Iván García. T.V.: Cap.

COMENTARI: El Masnou es va refer de la golejada de la setmana passada a Castelldefels i, amb una victòria per la mínima contra el Gavà, és un dels quatre equips que encapçalen la taula amb 30 punts. El matx, això sí, va quedar marcat per una topada entre Luca Ferrone i Guillem que va deixar el lateral esquerre local estès al terra i amb convulsions (57'). La ràpida intervenció mèdica i l'arribada de l'ambulància, per fortuna, van evitar complicacions i el jugador va rebre l'alta a la tarda. No va ser un dels millors partits del Masnou, però un penal sobre el debutant Yuki que Eric Blasco va aprofitar en el minut 31 va resultar suficient perquè els maresmencs s'imposessin contra un Gavà que encadena cinc derrotes. En el segon temps, els visitants van tenir les millors ocasions, tot i que va faltar l'encert necessari per marcar alguna diana.

òscar llopis

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)