Remuntada èpica del Cerdanyola en els últims minuts

Final d'infart. La Muntanyesa guanyava 0-1 en el minut 83 i va rebre tres gols seguits

MUNTANYESA1

CERDANYOLA3

CERDANYOLA: Coca, Fran Fuentes, Raúl Barriendos, Francis, Àlex Alba (Roland, 46'), Melo, Josu (Turu, 84'), Edu (Sergi Arranz, 46'), Quim Solano, Cuadras i Joan Vives. MUTANYESA: Tato Burgada, Ferran, Gerard Sanz, Andrés Borges, José Santos, Rubén, Toni Pérez, Uri, Massip (Romano, 84'), Pedro (Navarro, 48'), Joshua i (Raul, 76'). GOLS: 0-1 (29') Uri. 1-1 (83') Cuadras, de penal. 2-1 (89') Raúl Barriendos. 3-1 (91') Roland. ÀRBITRE: Israel Gómez. T.G.: Als locals Francis, Alex Alba, Josu, Quim Solano i Cuadras, i als visitant Tato. T.V.: Dues grogues al visitant Ferran (89'). COMENTARI: El Cerdanyola va aconseguir una victòria espectacular contra la Muntanyesa, que va ser millor en la primera meitat i que va arribar al minut 83 dominant per 0-1 gràcies al gol d'Uri Escabrós. Llavors, però, va arribar la remuntada dels locals gràcies als gol de Cuadras, de penal (83'), Raúl Barriendos (89') i Roland (91'). El gol de la Muntanyesa va ser en un llançament magistral de falta d'Uri Escabrós, després del qual les millors ocasions van ser per als visitants. Ja en la segona meitat, el Cerdanyola va anar creixent de mica en mica, fins que, en el tram final, va demostrar una gran efectivitat: Cuadras va tranformar un penal rigorós, Raúl va fer el segon de cap en una acció dins l'àrea i Roland va sentenciar al contraatac.