3a divisió FEF

Malefici oblidat

3a divisió. El Cerdanyola va posar la primera pedra de la victòria contra la Muntanyesa anotant un penal, l'assignatura pendent de l'equip aquest curs

Albert Cuadras ha estat l'encarregat en els dos últims partits –victòries contra el Peralada i la Muntanyesa– de solucionar els dubtes que s'havien instal·lat a Cerdanyola en relació amb els penals. Abans d'anotar els dos últims, el conjunt vallesà havia fallat tres dels sis penals que havia llançat des del punt fatídic i començava a haver-hi interrogants sobre dos dels grans llançadors de penals de la categoria: Melo i Cuadras.

“Pocs jugadors tiren els penals com Melo a la categoria”, afirmava recentment Toni Carrillo, el seu entrenador i encarregat de decidir qui els xuta: “Ell en una temporada va ser pitxitxi per les jugades d'estratègia i pel fet de llançar els penals sent central (20 gols amb el Cornellà en la temporada 2010/11).” “I Cuadras, quan ens va deixar el curs passat, va ser el pitxitxi del Vista Alegre amb cinc gols, tots de penal.” Així, doncs, era qüestió de temps que se solucionés aquesta falta d'encert, però pel camí el Cerdanyola hi ha deixat punts. Cuadras va fallar contra el Vilafranca (0-0) a les acaballes del matx, igual que Melo contra el Figueres (1-1) a domicili. El darrer que va fallar Melo contra l'Europa (0-1) a casa també hauria canviat totalment el partit.

Anotats
5
(1) Melo Cortés, (1) Silver i (3) Albert Cuadras
Fallats
3
(2) Melo Cortés i (1) Albert Cuadras

EXPERTS

Melo i Cuadras, destacats llançadors, n'havien fallat tres aquest curs

COPA CATALUNYA

Van estar a punt de sorprendre contra el Sabadell, però en van fallar dos en la tanda
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)