L'Ascó es llueix i es referma com el primer perseguidor

Segon a la taula. Els ebrencs tenien el matx sentenciat en sortir del descans

La categoria és exigent i ben bé ho sap l'Ascó, que ahir, en l'estrena de la nova gespa del Municipal, es va imposar contundentment contra el Cerdanyola, una de les revelacions de la categoria fins ara. Amb la victòria, els de Miguel Rubio s'afermen en la segona posició i són, de moment i a l'espera del partit d'avui, els principals perseguidors de la Pobla.

Genís, després d'enviar la pilota al cos de Coca, i Edu Vives, rematant a l'escaire, van encarrilar la victòria local en deu minuts abans del descans. Només de començar la segona part, Genís va sentenciar amb una vaselina.

CERDANYOLA0

ASCÓ3

ASCÓ: Sergi Fuertes, Socias, Argilaga, Edu Vives, Cristino, Artur Gòdia (Galcerán, 77'), del Moral (Roca, 74'), Gabernet, Eizaguirre, Gerard Roigé (Taranilla, 67') i Genís. CERDANYOLA: Coca, Fran Fuertes, Raul Barriendos (Turu, 40'), Francis, Àlex Alba (Romero, 45'), Melo, Joan Vives, Zaragoza, Sergi Arranz (Santi, 70'), Edu i Roland. GOLS: 1-0 (25') Genís. 2-0 (37') Edu Vives. 3-0 (47') Genís. ÀRBITRE: Llopart Carbó. T.G.: Als locals Argilaga i Genís, i als visitants Turu i Francis. PÚBLIC: Uns 160 espectadors al Municipal.