Girona

Les sortides, complicades

Girona. Els representants de Jandro, Juanlu, David Garcia i Gerard Bordas estan convençuts que els jugadors es quedaran a Montilivi fins a final de curs i que acabaran tenint protagonisme

El Girona no mourà fitxa, i Jandro, Juanlu, David Garcia i Gerard Bordas, en principi tampoc. Així ho van confirmar els seus representants, Vicente Amigó i Unai Vergara. Tot plegat abona la teoria que els moviments a Montilivi durant el mercat d'hivern, si n'hi ha, seran mínims.

“Els jugadors estan a gust en el Girona. No estan contents perquè no juguen, però això pot canviar d'un dia per l'altre”, va puntualitzar Vicente Amigó, que representa els tres jugadors que a l'estiu van renegociar el seu contracte a la baixa (Jandro, Juanlu i David Garcia). Fa unes setmanes, només Juanlu va manifestar-se convençut d'arribar al 30 de juny com a jugador del Girona. Jandro i David Garcia en tenien més dubtes i van deixar la porta oberta a una sortida. Tot i això, és difícil que qualsevol d'ells pugui canviar d'aires. “No tinc cap instrucció d'ells en aquest aspecte i no els busco equip”, va insistir Amigó. De moment, cap d'ells està entrant clarament en els plans de Machín. I el que ha jugat més (Jandro, 258 minuts repartits en nou partits), ni tan sols va anar convocat l'últim partit de lliga. David Garcia (134 minuts i 5 partits) va sortir en el tram final de l'últim partit contra el Llagostera, mentre que Juanlu Hens (4 partits i 78 minuts) ja fa cinc jornades que està en blanc. Amigó va insistir que en una lliga tan llarga “al final tothom és important”. Amb la majoria de clubs limitats salarialment, la dificultat perquè hi hagi moviments també creix.

En uns termes molt similars es va expressar Unai Vergara, que representa Gerard Bordas. El manresà només ha tingut 55 minuts repartits en tres partits, tot i que ha marcat un gol. “Ell és un professional i ja té una certa experiència en això del futbol. Ha de tenir paciència i entrenar-se com ho està fent, perquè l'oportunitat, tard o d'hora arribarà. En el futbol de vegades hi ha girs inimaginables”, afirma.

REACCIONS

No estan contents perquè no juguen, però estan a gust en el club i al final tothom fa rà falta
Vicente Amigó
REPRESENTANT DE JANDRO, JUANLU I DAVID GARCIA
En el futbol, les coses canvien d'un dia per l'altre. S'ha de ser professional i tenir paciència
Unai Vergara
REPRESENTANT DE BORDAS

“La lesió ha perjudicat Juncà”

Unai Vergara, que també representa David Juncà, va assegurar que el jugador de Riumors no té res fet “amb cap equip” i que tots els escenaris estan oberts: “Fins i tot hi ha la possibilitat que el Girona pugi i que el jugador es pugui quedar”, va dir Vergara, tot i que va admetre que és un jugador molt seguit per diversos clubs de primera i segona A. També serà complicat que Juncà pugui abandonar el Girona al gener i el club cobrar un traspàs: “No sé si al Girona, estant en la situació esportiva que està, li interessaria, llevat que fos una gran operació econòmica. En tot cas, el que està clar és que aquesta llarga inactivitat ha perjudicat molt el jugador”, va afirmar Vergara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)