3a divisió FEF

Un punt just per barba

Empat a les Grases. El Santfeliuenc i el Cerdanyola van signar les taules en un matx amb un dominador en cada part, en què l'afició local va acabar força enfadada amb l'arbitratge

CERDANYOLA1


SANTFELIUENC1


El partit d'ahir entre el Santfeliuenc i el Cerdanyola no passarà a la història del futbol per la qualitat del joc, però sí que serà recordat per les protestes del conjunt local a l'àrbitre Sánchez Arias, que no va assenyalar dos penals molt reclamants a l'àrea vallesana: el primer en el 10', per mans de Francis, i el segon en el 61', quan Carlos Cano va ser travat de manera clara en un acció en què el davanter blanc-i-blau marxava directe a la porteria de Coca. La primera part va ser de clar domini santfeliuenc. En el 8', un xut de Faura i en el 13', una rematada convincent de Carlos Cano van posar a prova els reflexos del veterà Coca. Els vallesans es van mostrar massa reservats i només Josu, amb alguns detalls per banda dreta, i una rematada de cap de Quim Solano van alterar la tranquil·la tarda de la defensa local. El Santfeliuenc va prémer l'accelerador en els deu minuts finals i va passar per damunt del Cerdanyola. En el 39', una rematada creuada de Faura i, en el 42', una xut de Dani Sánchez van dibuixar el pròleg al gol local. En el 43', en un llançament de córner, Gerard Rovira es va avançar a la defensa i amb una doble rematada va superar la resistència numantina de Coca per fer l'1-0.

Després de la represa, el Cerdanyola va reaccionar. I de quina manera. En la primera acció d'atac, Josu va agafar una pilota dividida a l'exterior de l'àrea i va engaltar un xut potent i col·locat que va superar Santi. El gol vallesà va desdibuixar un Santfeliuenc i el Cerdanyola va aprofitar la crisi de joc local per capgirar la dinàmica. Fins i tot en el 72', Roland va coquetejar amb el gol en una rematada enverinada a què va respondre amb encert el porter local. Al final, en tot cas, els dos conjunt van sumar un punt important, que no servirà perquè el Santfeliuenc trenqui la seva tendència: suma només una victòria en tretze jornades.

SANTFELIUENC: Santi, Nacho Ruiz, Èdgar, Joserra, Gerard Rovira, Tena, Dani Sánchez (Maldonado, 69'), Álex Bolaños, Cano (Josele, 69'), David Toro i Faura (Éric Pacheco, 69'). CERDANYOLA: Coca, Fran, Melo, Francis, Raúl Barriendos, Cuadras, Josu, Sergio López (Dani Romero, 79'), Quim Solano (Edu de la Puente, 46'), Vives i Roland (Sergi Arranz, 82'). GOLS: 1–0 (43') Gerard Rovira. 1–1 (46') Josu. ÀRBITRE: Sánchez Arias. T.G.: Als locals Álex Bolaños i Cano. PÚBLIC: Uns 350 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)