Territorial

Tornen als empats

1a catalana. El Girona B comença la segona volta igual com va iniciar la lliga, dominant clarament el partit però sense obtenir els tres punts

girona b1


avià1

AVIÀ: Sergi, Boltor, Toni, Torres, Gigi, Miki (David, 80'), Pau (Gerard, 70'), Marcelo (Uri, 70'), Noguera, Revilla i Pol. GIRONA B: Andrés, Robert (Escribano, 74'), Eloi, Adri, Roure (Nahuel, 93'), Vigas, Rovirola, Alexis (Ferrer, 46'), Serramitja, Pau (Juanpi, 74') i Moha. GOLS: 1-0 (49') Miki. 1-1 (70') Moha. ÀRBITRE: Carrilo Vílchez. T.G.: als locals Voltor, Toni i Uri; i als visitants Adri, Alexis i Pau. T.V.: cap. COMENTARI: Els de Pep Triadú van fer mèrits suficients per emportar-se els tres punts d'Avià, però la falta d'eficàcia va provocar que el filial només sumés un punt que sembla insuficient per continuar intentant escalar a la zona noble de la classificació. El Girona B va estar molt intens durant tot el partit, i va arrencar molt bé el partit a la primera meitat. De fet, les ocasions més clares del primer temps van ser dels gironins, però primer Serramitja i després Moha van desaprofitar les ocasions. Tot i el domini, l'Avià també va avisar amb una acció de Marcelo que Andrés va haver de salvar. A la represa, els locals no van perdonar. Tot just al minut 4 del segon temps, Miki va obrir el marcador amb un gran xut des de fora l'àrea lluny de l'abast d'Andrés. El Girona B va reaccionar i va empatar amb un bonic gol de Moha, de vaselina, i va seguir buscant una victòria que no va arribar.
M.H.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)