Internacional

Més dolorosa que mai

Premier League. El futbol tornava a somriure a Bojan Krkic, però un trencament del lligament encreuat del genoll esquerre fa que digui adéu a la temporada en el seu moment més dolç

Mai és bon moment per lesionar-se de gravetat, és evident, però en el punt en què li ha passat a Bojan Krkic fa que la situació sigui especialment dramàtica. Després de quatre anys buscant el seu lloc a Itàlia i a Holanda, al Roma, al Milan i a l'Ajax, l'atacant de Linyola tornava a disfrutar del futbol a les files de l'Stoke, en què estava deixant brotar tot el seu talent, però dilluns, en el partit de la quarta eliminatòria de la FA Cup, la mala sort es va creuar al seu camí. En una acció comuna, un mal gest al genoll esquerre quan conduïa la pilota el va deixar fora de combat passat el minut 30 de joc, i les proves ahir van confirmar els pitjors presagis: trencament del lligament encreuat, operació i adéu a la temporada.

Una llàstima per a Bojan, que s'havia convertit en la referència de l'Stoke City. Pocs podien preveure que al Britannia Stadium, un lloc on tradicionalment s'ha respirat el futbol anglès més pur en la seva essència, trobaria l'ecosistema idoni per brillar, però així ha estat. El tècnic Mark Hughes, que ha canviat l'estil futbolístic de l'equip, ha estat fonamental, primer convencent Bojan perquè s'enrolés amb ells a l'estiu, i llavors situant-lo a la mitja punta, on el jugador ha lluït, s'ha retrobat i ha pogut demostrar part del seu potencial. Instal·lat a tres quarts de camp i darrere de Peter Crouch, catalitzava l'atac dels potters, llançava els córners, assistia i marcava –cinc dianes, en 18 partits en totes les competicions.

De fet, abans de lesionar-se, va regalar un golàs per avançar els seus al feu del modest Rochdale, on es van acabar imposant 1-4. El davanter català va empalmar una pilota des de la frontal i amb una volea espectacular va perforar la porteria rival. L'infortuni li arriba quan millor estava: “És molt decebedor per al club, però més encara per a Bojan, que estava tenint un gran impacte en la Premier League i que estava clarament gaudint del seu futbol. Li desitgem una ràpida recuperació”, va afirmar ahir el seu entrenador.

PEÇA CLAU

El futbolista, instal·lat a la mitja punta, s'havia retrobat a l'Stoke

LA FRASE

És molt decebedor. Estava tenint un gran impacte i gaudint del seu futbol
Mark Hughes
TÈCNIC DE L'STOKE CITY
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)