Girona

Sense Verdés, un alleujament

Sandaza. “Anirà bé per a les nostres cames i caps”, diu el punta sobre l'absència del central

Héctor Verdés, el jugador de segona A més amonestat amb molta diferència –ha vist quinze grogues i el segon, Cendrós (Mallorca), deu– es perdrà el duel de diumenge a Montilivi. Fran Sandaza, un dels que hauria patit el marcatge del central de l'Alcorcón, va ser molt explícit ahir en valorar l'absència del rival: “Sens dubte, és un alleujament per a les nostres cames i caps.” “És un bon central, una baixa sensible per a l'Alcorcón”, hi va afegir el davanter, que preveu trobar-se diumenge un rival “que és molt lluitador i hi posa molta intensitat”.

Sandaza, que en el duel de la primera volta a Santo Domingo va fer el seu primer gol amb la samarreta del Girona, és ambiciós. “Els 41 punts són una barbaritat pel que es preveia al principi. Esperem mantenir la dinàmica, fer un any bonic i, per què no, poder pujar a primera. Seria un somni.” L'exjugador del Lugo espera assegurar més punts a Montilivi: “Fa temps que no hi guanyem i en tenim ganes. Potser hem de tenir més encert. A fora, estem sorprenent els rivals al contraatac, i a casa se'ns tanquen més i és una mica més difícil entrar.”

Bordas, absent per malaltia

La plantilla del Girona va tenir ahir doble sessió d'entrenament, al matí a Navata i a la tarda a Montilivi. Es va perdre tots dos entrenaments Gerard Bordas, per malaltia. A la tarda, Eloi Amagat, Felipe Sanchón i Sebas Coris no van trepitjar la gespa per precaució. Qui sí que es va entrenar amb normalitat és David Juncà. Abans del partit d'aquest diumenge (17.00 h), el Girona té programades dues sessions a Montilivi (avui i dissabte) i una a Vilablareix, demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)