Territorial

El Banyoles cau derrotat i continua sense aixecar el cap

Inofensiu. Tot i el gol matiner de Jordà, els de Joan Mallart no van tenir cap opció

Banyoles1

avià3

AVIÀ: Porcel, Xavier (Abel, 74'), Marc, López, Luna (David, 84'), Noguera (Àlex, 74'), Sánchez, Revilla (Pau, 62'), Pintó, Uri (Torres, 15') i Gerard. BANYOLES: Aleix, Dani, Dani Jiménez (Ruvirola, 84'), Pau (Facun, 74'), Jordà (Andoni, 65'), Ignasi, Rama, Corbalán (Uri, 46'), Guilana, Adrià i Bayot. GOLS: 0-1 (9') Jordà. 1-1 (16') Luna. 2-1 (57') Revilla. 3-1 (89') López. ÀRBITRE: Garcia Verdura. T.G.: al local Marc i als visitants Dani i Ignasi. COMENTARI: El Banyoles, que encadenava dos partits sense perdre, no va tenir cap possibilitat contra l'Avià, i continua enfonsant-se en la classificació després de sumar només quatre punts dels últims divuit possibles. El Banyoles va arrencar bé el partit i es va avançar en el 9' amb un gol de Jordà, però l'Avià va reaccionar ràpidament i va imposar el ritme de joc que més li interessava per superar els banyolins, que no van mostrar capacitat de reacció en cap moment, tot i que van plantar cara per tal d'evitar un resultat més contundent, en gran part, gràcies a les bones intervencions del porter Aleix. Marcelo Luna va ser l'encarregat de fer el gol de l'empat en el minut 16 aprofitant un contraatac, i va deixar el partit de cara per als locals, que van sentenciar en la represa. Amb el gol de Revilla en el 57', els del Berguedà van tancar-se en defensa sense deixar espais. La sentència va arribar en el minut 89, en un contraatac que va culminar López.