El Martinenc capgira el marcador en un partit accidentat

Ensurt. El joc va estar aturat mitja hora per una topada entre Pacheco i Sergi Arranz

CERDANYOLA1

MARTINENC3

MARTINENC: Pacheco, Àlex, Vivó, Alberto, Acosta, Aleix Vall, Cristian, Pitu (Sergio, 83'), Serrano (Diego, 74'), Masip i Elhadji.

CERDANYOLA: Coca, Zaragoza (Sergi Arranz, 74') (Romero, 77'), Melo, Barriendos, Turu, Edu, Vives (Sergio, 68'), Josu, Quim Solano i Josu.

GOLS: 0-1 (43') Quim Solano. 1-1 (65') Aleix Vall. 2-1 (71') Marc Masip. 3-1 (89') Elhadji.

ÀRBITRE: Pereira Ferreiro. T.G.: als locals Vivó, Acosta i Pitu, i al visitant Romero. T.V.: doble amonestació al local Alberto (68') i al visitant Silver (66').

COMENTARI: El Martinenc va derrotar el Cerdanyola gràcies a capgirar en la segona part el gol de Quim Solano. El partit va estar aturat mitja hora per la topada entre Pacheco i Sergi Arranz, retirat amb ambulància ja que es va fissurar una costella i va estar una estona sense aire. En una primera part igualada, cap dels dos equips va aconseguir moure el marcador fins que Solano va marcar després de diversos rebots. A la segona part el Martinenc hi va posar una marxa i Aleix Vall va empatar rematant de cap en un córner. Després, el visitant Silver i el local Alberto van veure la segona targeta groga. Masip, al minut 71, va fer el seu primer gol amb el Martinenc picant per sobre de Coca una pilota morta a l'interior de l'àrea. El Cerdanyola es va abocar a l'atac, però Elhadji va sentenciar en un contracop.