Girona

De Cadis cap amunt

Girona. “Agné em va catapultar al futbol professional, tot i que tinc l'espina que no em va renovar”, diu Granell

Richy, Juncà, David Garcia, Eloi, Felipe, Juanlu i Jandro van coincidir amb Raül Agné a Montilivi. Però qui té una experiència més recent amb el nou entrenador del Tenerife és Àlex Granell, fitxat pel Cadis a mitja temporada 2012/13, amb Agné i Rodri al Carranza. El curs es va acabar, els tècnics es van quedar i a Granell no li van proposar la renovació. “És una espina que tinc clavada, i espero treure-me-la diumenge”, va comentar el migcampista, que dóna més pes als fets positius: “En tinc un record excepcional. Ell és qui em va catapultar al món del futbol professional, encara que fos a segona B.”

Granell hauria preferit que el Tenerife hagués esperat una setmana més a fer el canvi d'entrenador. “La gent és exigent i estava incòmoda. Sabíem que hi hauria hagut pressió ambiental. Amb l'aire fresc, suposo que tindran més paciència, tot i que, si comencem forts, els fantasmes del passat els poden reaparèixer. I suposo que els jugadors, entre les idees antigues i les noves, estaran una mica col·lapsats”. El gironí no dubta que Agné tindrà èxit a Tenerife. “És un lloc similar a Cadis, per exigència i afició. També va agafar el Cadis en una posició dolenta i va saber treure'n resultats. En Raül té capacitat per fer pujar l'autoestima i per treure el millor dels jugadors.”

REACCIONS

Per exigència i afició, Tenerife s'assembla a Cadis. En Raül és ideal per treure el millor dels jugadors i fer pujar l'autoestima
Hauria preferit el canvi després, tot i que, si comencem forts, els fantasmes del passat els poden reaparèixer
Àlex Granell
MIGCAMPISTA DEL GIRONA

Juncà, un altre cop al marge de l'equip

El retorn de David Juncà continua sent tota una incògnita. Pablo Machín expressava diumenge, després del triomf contra l'Alcorcón, el desig que el jugador de Riumors pogués començar a tenir minuts a Tenerife, però tot indica que el retorn es tornarà a demorar. Juncà no va participar en l'entrenament que el Girona va fer ahir al matí –més intens i llarg per als titulars habituals, que no van ser convocats per al duel a Gavà– i tampoc va formar part de la convocatòria del partit de la copa Catalunya. L'esquerrà, que la setmana passada ja va frenar per una sobrecàrrega, es va quedar al gimnàs. Titular en les onze primeres jornades de lliga, Juncà ja s'ha perdut més partits (12) que els que ha pogut disputar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)