Santi Triguero, de penal, dóna el triomf al Vilafranca

3a divisió. Un gol del davanter des dels onze metres en el minut 90 va permetre a l'equip penedesenc derrotar el tercer classificat, el Rubí, i allunyar-se de les places de descens

RUBÍ0

VILAFRANCA1

El Vilafranca va derrotar el Rubí, en un partit en què va dominar més i va disposar de millors ocasions per marcar, gràcies a un penal provocat per Boira i transformat per Santi Triguero en el minut 90. Amb els tres punts, l'equip penedesenc s'allunya de la zona de descens –ara a vuit punts– i salta provisionalment del quinzè al novè lloc en una zona mitjana molt igualada. El Rubí, per la seva banda, perd l'oportunitat de retallar distàncies amb els dos primers.

La primera meitat va tenir moltes aproximacions a l'àrea, protagonitzades sobretot pel Vilafranca, però la millor ocasió no va arribar fins al minut 44, quan Bernat va driblar Imanol i va veure com la seva rematada la salvava Fontanils sota els pals.

En la segona part, va continuar la mateixa tònica de domini vilafranquí. En el minut 48, en una falta pentinada per Castillo, Imanol va enviar la pilota a córner amb una gran intervenció. Poc després, Bernat, sol dins l'àrea, va rematar als núvols. Tot i el domini local, el Rubí s'hauria pogut emportar els tres punts si una rematada amb el cap de Fontanils no hagués estat treta amb la punta dels dits pel debutant Àlex Rodríguez, que va volar de pal a pal. Tot seguit, Boira va ser objecte d'una falta quan es disposava a rematar davant Imanol, comesa per Cervantes, que va veure la segona targeta groga, i l'àrbitre va xiular penal. El pitxitxi local, Santi Triguero, no va desaprofitar el llançament.

VILAFRANCA: Àlex Rodríguez, Riki, Marcos Gudies, Medina, Castillo, Josep Díez, Cuéllar, Oribe (Antolínez, 91'), Bernat (Eric González, 77'), Boira i Zambudio (Santi Triguero, 64'). RUBÍ: Imanol, Kiki, David López, Aitor Torres, Fontanils, Cervantes, Ferran Vila (Xavi Bou, 69') (Héctor, 82'), Adri Díaz, Torres (Marc Garcia, 74'), Àlex Fernández i Collado. GOLS: 1-0 (90') Santi Triguero, de penal. ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: Al local Boira, i al visitant David López. T.V.: Dues grogues al visitant Cervantes (89').

El Castelldefels rep avui la Muntanyesa

A part del Vilafranca-Rubí d'ahir, l'altre partit de la jornada 14, suspesa per la vaga de la FCF, que no es disputarà el 8 d'abril és el duel entre el Castelldefels i la Muntanyesa, que es juga aquest vespre (20.30 h). El partit és transcendent sobretot per als locals, que es troben en zona de descens, a un punt de les places de permanència. El Castelldefels s'havia recuperat d'un mal inici amb una gran ratxa de cinc victòries seguides, però ara fa sis partits que no guanya i per això ha tornat a caure al pou. La Muntanyesa, per la seva banda, sembla consolidada a la zona tranquil·la, però no pot badar, ja que el marge de sis punts respecte de la zona de descens no és, de moment, un avantatge per confiar-se.