1a femenina

El Sant Gabriel, en perill de no acabar la lliga

1a divisió femenina. El club de Sant Adrià de Besòs assegura que haurà de retirar l'equip de la competició si no aconsegueix 15.000 euros

El Sant Gabriel viu una situació delicada. Un dels clubs catalans més emblemàtics pel que fa al futbol femení necessita 15.000 per sufragar les despeses previstes pel seu primer equip fins a final de temporada, tal i com va explicar ahir a través d'un comunicat. Si no aconsegueix aquesta quantitat, el club de Sant Adrià de Besòs afirma que es veurà obligat a retirar l'equip de la lliga de primera divisió.

La principal raó que explica la situació crítica del Sant Gabriel són els impagaments soferts pel màxim responsable econòmic i mecenes, Joan Llandrich, la qual cosa fa que el club es trobi, ara mateix, sense pressupost, ja que eren uns ingressos acordats a l'inici de la temporada i amb els quals es comptava. De fet, la junta directiva ja havia acordat retirar l'equip ara mateix de la competició, bàsicament perquè ni tan sols podia fer front al proper desplaçament, diumenge al camp de l'Sporting Club de Huelva, però finalment podran viatjar perquè l'entrenador, Antonio Camacho, ha aconseguit un patrocinador que cobrirà les despeses del desplaçament i perquè la cadena hotelera que utilitzen els ha permès avançar la nit gratuïta acordada.

Sense cobrar

El club ha hagut de prendre la decisió d'eliminar els sous del cos tècnic i de la plantilla, de manera que els que continuïn ho faran sense cobrar. Una vegada disputada la propera jornada, la continuïtat de l'equip a primera divisió dependrà, tal i com explica el Sant Gabriel, de les ajudes, aportacions i patrocinadors que puguin aconseguir, i amb aquesta intenció estan treballant des del club. L'entitat adrianenca assegura que, malgrat la situació econòmica, la resta d'equips del club sí que podran continuar amb les seves competicions. En canvi, està a l'aire la continuïtat del primer equip, que ocupa plaça de descens a segona divisió i té la zona de permanència a tres punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)