La Munta aprofita l'ocasió

3a divisió. El Castelldefels falla un penal (2') i fa un partit força gris mentre que els barcelonins intensifiquen el domini en el segon temps i s'enduen els punts a pilota aturada

muntanyesa1

castelldefels0

La Muntanyesa va aconseguir un triomf forjat en un bon segon temps aprofitant el perdó del Castelldefels que va errar un penal i que no va aconseguir mai imposar el seu joc. Els barcelonins van intensificar les seves accions al segon temps i van acabar amb els tres punts gràcies a la diana de Ferran Mèlich en una falta lateral.

En el primer temps, el més interessant va passar en els primers 3 minuts: la resta van sobrar. El primer minut no es va jugar com a motiu de protesta –passarà en tots els partits– per les mesures fiscals del govern contra l'esport amateur i 120 segons després, l'acció que va marcar tot el partit. Daisuke va forçar un penal que Cervantes va fallar i de pas li va restar tota la confiança al conjunt local sovint perdut en el terreny de joc (masses pèrdues al mig del camp). El contrapunt el va trobar en una Muntanyesa molt poc clarivident en zona atacant on no va tenir gaires més oportunitats que un cop de cap de Ferran.

En el segon temps, el partit es va polaritzar. Els grocs van començar tancant el rival en els primers instants i de nou només començar Pedro Bravo va perdonar una gran ocasió en una pilotada recollida per Daisuke –el millor del partit–. Però a partir del minut 60, va ser la Munta qui va reaccionar. Tot i que Daisuke va poder decantar la balança, el visitant en una falta lateral tocada per Ferran es va endur els punts gràcies a la diana i al treball defensiu posterior.

CASTELLDEFELS: August; Juanito, Javi Calvo, Lario, Uri; Jorge Sánchez, Pelegrín; Daisuke (Masuet, 72'), Pedro, Gilberto (Adri, Ruiz, 58'); i Cervantes MUNTANYESA: Tato Burgada; José Santos, Ferran, Dowi, Aleix; Rubén, Escabrós; Raúl Rodríguez (Joshua, 59'), Toni Pérez (Marc Esteban, 78'), Grau (Roldán, 68'); i Pedro. GOLS: 0-1 (74') Ferran Mèlich. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: Als locals Javi Calvo, Adri Ruiz, Jorge Sánchez i Uri: als visitants Aleix, Escabrós, Raúl Rodríguez, Dowi, Toni Pérez i Pedro García. PÚBLIC: Uns 250 espectadors als Canyars..
La segona part ha estat nostra. Hem merescut guanyar i fins i tot ampliar el marcador
Antonio Escudero
entrenador de la muntanyesa
Una derrota ridícula. Havíem de guanyar el partit. Ells gairebé no han tingut cap ocasió
Miki Carrillo
entrenador del castelldefels

Més horaris de la jornada suspesa

Amb el d'ahir (i el Vilafranca-Rubí) ja s'han jugat dos partits dels 10 de la jornada que es va suspendre per la vaga convocada per l'FCF. I també s'han decidit dos horaris més dels vuit restants: el Martinenc i el Manlleu jugaran el proper 25 de febrer (20.30 h) al Guinardó i el Prat- Gavà que serà l'11 de març (20 h). La resta de la jornada, si no hi ha cap canvi acordat entre els clubs, s'ha de jugar el 8 d'abril.