Internacional

Vietto és l'avantatge

Europa League. El Vila-real supera (2-1) el Salzburg amb dianes d'Uche i Txerixev, que van néixer de les botes de l'atacant argentí. El Sevilla també va guanyar per la mínima (1-0) el M'Gladbach

Decidirà el Red Bull Arena de Salzburg. El Vila-real es va imposar (2-1) al Salzburg i amb un mínim avantatge se la jugarà a Àustria dijous que ve –dia en què es disputa la tornada de totes les eliminatòries dels setzens de la competició– per un lloc en els vuitens de final. Liderats per l'atacant Luciano Vietto, que no va marcar tot i que com de costum es va fer un fart de generar futbol, els homes de Marcelino van marxar amb gust agredolç, ja que no van poder aconseguir un avantatge més còmode per la falta de punteria, encara que el seu porter, Sergio Asenjo, també va fer alguna intervenció de mèrit.

Els groguets es van avançar amb una diana d'Uche generada per Vietto. L'argentí, de 21 anys, es va inventar l'acció amb un gran driblatge i un xut posterior que li va aturar el porter Gulácsi i que va aprofitar l'ariet nigerià. La rèplica visitant va arribar després del descans, mitjançant el seu capità i golejador, Jonathan Soriano, que va establir l'empat transformant un penal. No va trigar a reaccionar, el Vila-real, i Txerixev i Vietto, dos jugadors que s'entenen bé, van combinar fent una paret i el rus, amb una descomunal fuetada amb l'esquerra, va fer el gol del triomf dels seus.

D'altra banda, el Sevilla, que defensa el tron de campió, també va vèncer (1-0) el Borussia de Mönchengladbach. Els d'Unai Emery colpegen primer gràcies a Iborra, que al tram final de matx, va culminar una centrada de Diogo Figueiras.

Balotelli decideix

El Liverpool estava sec. Faltaven cinc minuts a Anfield, i el conjunt de Brendan Rodgers no era capaç d'imposar-se al Besiktas, amb el qual empatava a zero fins que va emergir Mario Balotelli. Sense Steven Gerrard, lesionat, el davanter italià, que havia sortit de la banqueta en el minut 63, va donar avantatge als reds (1-0) des del punt de penal.

‘Hat-trick' de Lukaku

L'Everton va deixar gairebé segellada la classificació per als vuitens després de golejar (1-4) el Young Boys a domicili. L'ariet belga Romelu Lukaku, amb un trio de gols, va liderar la remuntada dels homes de Robert Martínez, que van començar perdent. També el Nàpols va encarrilar la classificació en derrotar (0-4) el Trabzonspor, en un matx en què va tornar a marcar Manolo Gabbiadini. L'exjugador de la Sampdoria, suma quatre gols en els últims quatre partits amb els de Rafa Benítez.

PSV - Zenit
0-1
Young Boys- Everton
1-4
Aab - Brugge
1-3
Torí- Athletic
2-2
Wolfsburg - Sporting CP
2-0
Dnipro- Olympiacòs
2-0
Trabzonspor - Nàpols
0-4
Roma- Feyernoord
1-1
Anderlecht- D. Moscou
0-0
Sevilla - Gladbac
1-0
Ajax- Legia Varsòvia
1-0
Guingamp -D. Kíev
2-1
Vila-real - Salzburg
2-1
Liverpool - Besiktas
1-0
Tottenham - Fiorentina
1-1
Celtic - Inter
3-3

Disturbis a Roma

Abans del partit que van disputar el Roma i el Feyenoord, els seguidors del conjunt holandès van protagonitzar diversos incidents i destrosses a la capital italiana i es van enfrontar amb la policia. La font de la Barcaccia (imatge), construïda fa 400 anys i recentment restaurada, va ser un dels elements que va acabar danyat. L'alcalde de Roma, Ignazio Marino, es va mostrar indignat a través de les xarxes socials: “Roma devastada i ferida. En contacte amb el prefecte, comissari i ambaixador d'Holanda. No acaba aquí.”

Iñaki Williams s'estrena en l'empat a Torí

El davanter del planter de l'Athletic es va convertir en el primer futbolista negre que marca un gol amb la samarreta del conjunt bilbaí. Iñaki Williams va avançar els d'Ernesto Valverde rematant una magnífica centrada de Borja Viguera. Els torinesos van replicar i, mitjançant Maxi López, que es va lluir amb dues bones rematades, van capgirar el resultat. L'equip basc va buscar amb insistència l'empat i el va trobar en el tram final, quan Gurpegi va pentinar una falta penjada per Beñat. El 2-2 és un resultat molt favorable per a l'Athletic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)