El Palamós obté un punt d'or

Gran reacció. Després d'una primera part fluixa els de Joan Mármol van millorar en la represa tot i acabar amb deu

palamós1

Rubí1

El Palamós va obtenir un punt d'or al camp del Rubí, que fins ahir ocupava la tercera posició, tot i que en la primera meitat els palamosins van estar desapareguts i en la represa van haver de reaccionar a un gol molt matiner de Torres (49'). L'empat permet trencar la mala dinàmica de dues derrotes consecutives i suposa una injecció de moral per al degà.

En la primera part el Rubí va ser molt superior i va dominar completament el matx. El Palamós no va despertar i va haver de centrar-se en la defensa. Imanol, el porter local, no hi va haver d'intervenir en tot el primer temps. El Rubí sí que va posar setge a la porteria palamosina i va disposar de tres clares ocasions per marxar al descans amb el marcador a favor. En el 24', Collado, que va ser un malson per a la defensa palamosina, es va plantar sol davant de Bayona però el porter palamosí va aconseguir evitar el primer gol. En el 30' qui ho va provar va ser Héctor amb un llançament de falta directa que va estavellar al travesser, i en el 34' Torres va rematar de cap una centrada de Collado, però de nou el travesser va salvar el Palamós, que va aconseguir arribar viu al descans.

Amb el vent en contra

En la segona part i en amb el vent en contra, el Palamós va jugar millor. De fet la capacitat de reacció va ser encomiable, ja que en el minut 4 el Palamós es va trobar amb un gol en contra després d'una jugada embolicada dins de l'àrea que va culminar Torres marcant l'1-0. Però, només un minut més tard, Arimany va rematar amb el peu una magnífica assistència de Manga que va servir per tornar a posar l'empat al marcador. En el 69', el Palamós es va trobar amb una nova dificultat, ja que Subi va veure la segona targeta groga i va haver d'abandonar el terreny de joc deixant el Palamós amb un jugador
menys els últims 20 minuts de partit.

Control amb inferioritat

De nou, el Palamós, tal com havia fet amb el gol de Torres, va saber reaccionar perfectament davant les dificultats i tot i jugar amb 10 jugadors no va passar angúnies en defensa. En canvi, els palamosins van ser capaços d'inquietar més la porteria rival del que havien fet en la primera part i van disposar de la millor ocasió del partit en el 76', quan Marc Medina es va quedar tot sol davant d'Imanol, però no va ser capaç de resoldre.

Després d'aquesta clara ocasió el Palamós va saber aguantar el resultat, que finalment va donar per bo, tenint en compte el desenvolupament del partit i el nivell i el potencial del conjunt vallesà.

RUBÍ: Imanol, Kiki, Fontanils (Carricondo, 14'), Marc Garcia, Aitor Torres; Hèctor (Castellano, 63'), Collado, Adri Díaz; Torres, Àlex Fernández i David López (Ferran Vila, 81'). PALAMÓS: Bayona, Elies (Amós Gasca, 85'), Cano, Morales, Subi; Matamala, Manga, Venzal, Herrera (Àxel Vizuete, 52'); Medina (Àlex Fernández, 85') i Sergi Arimany. GOLS: 1-0 (49') Torres. 1-1 (50') Sergi Arimany. ÀRBITRE: Romero Freixas. T.G.: Als locals Kiki, Fontanils i Àlex Fernández; i als visitants Elies, Medina i Morales. T.V.: Al visitant Subi (69'), per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 200 espectadors a Can Rosés.
La clau del partit ha estat poder marcar tan de pressa el gol de l'empat en la represa
Joan Mármol
entrenador del palamós
Hem empatat al camp del tercer amb un home menys i amb el vent en contra tota la segona part. És per estar-ne satisfets

Un preu molt alt de cara a l'Europa

Diumenge que ve el Palamós rebrà la visita del tercer classificat, l'Europa, que es troba en un gran moment de forma, i ho haurà de fer sense els sancionats Marc Medina, Elies Martí i Subi. El lateral esquerre, un fix en les alineacions del Palamós les últimes temporades, es perdrà el seu primer partit per sanció amb la samarreta del Palamós. D'altra banda, Marc Medina va veure la cinquena targeta groga de la temporada i també haurà de complir un partit de sanció. En el cas d'Elies Martí, el lateral ja es va perdre el partit del Martinenc de la catorzena jornada per sanció, però amb la groga d'ahir ha complert el segon cicle i també serà baixa contra l'Europa. Per contra, l'única cosa positiva serà la recuperació de Del Moral, que ahir va ser baixa per sanció, i caldrà veure com evoluciona Moha de la lesió que el va apartar del partit d'ahir.