2a divisió FEF

Tres punts de confiança

A prop de dalt. Després de dues derrotes, l'Espanyol B es retroba amb la victòria contra un Mallorca B que va créixer a poc a poc i va merèixer més

mallorca b1

espanyol b2

Important triomf de l'Espanyol B, que després de dues derrotes consecutives va aconseguir tres punts que li permeten continuar mirant amunt. No va ser un camí de roses, sinó un matx intens i treballat en què el Mallorca B va marxar, possiblement de forma immerescuda, sense recompensa per tot el treball realitzat.

La disputa física i la tensió competitiva van marcar un primer temps condicionat pel vent. Aquesta circumstància va propiciar minuts de molt poca continuïtat en el joc, incapacitats tant l'Espanyol B com el Mallorca B de trenar jugades amb certa elaboració. No obstant això, al conjunt blanc-i-blau li va somriure la sort i en el minut 13 l'àrbitre va assenyalar un penal per mans de Raúl que Jairo va transformar amb suspens. A partir d'aleshores, el Mallorca B es va empetitir, fet que va aprofitar els locals per imposar-se quant a joc.

No podia començar de pitjor manera la segona part per a l'Espanyol B, ja que en el minut 48 li van assenyalar penal per mans involuntàries d'Ángel. Cortés va marcar l'1-1, i a partir d'aquí el Mallorca B va dominar amb claredat el segon temps. Es va instal·lar a camp contrari i va assetjar la porteria d'Andrés, però no va ser capaç de materialitzar cap ocasió. L'emoció l'aguantava el marcador, però la qualitat del joc es va diluir i es va veure un segon temps més ensopit. Tot i així, l'Espanyol es va guardar un as a la màniga per al final. Al minut 83, quan tot apuntava a l'empat, Pirulo va xutar una falta llunyana i escorada que va sorprendre Royo.

ESPANYOL B: Andrés, Rober, Raíllo, Cristian Galas, Ángel, Marc Roca, Luque (Marc Fernández, 63'), Pol Llonch, Jairo (Mamadou, 87'), Pirulo i Adri Carmona (Borja, 78'). MALLORCA B: Royo, Cifre, Connor, Raúl (Julen, 84'), One, Vallejo, Tià Sastre, Nico (Clausí, 70'), Cedric (Kike, 63'), Cortés i Brandon. GOLS: 1-0 (14') Jairo, de penal. 1-1 (48') Cortés, de penal. 2-1 (83') Pirulo. ÀRBITRE: Pinto Herrera. T.G.: als locals Jairo, Ángel, Adri Carmona, Cristian Galas i Pol Llonch, i als visitants Raúl, Cortés, Nico, Royo, Connor i Clausí. PÚBLIC: uns 600 espectadors.
Hem estat molt superiors en la segona meitat. Han aparegut espais i hem creat perill