3a divisió FEF

L'Ascó no es deixa enredar per un bon Castelldefels

Remuntada. Els de la Ribera d'Ebre van haver de pitjar l'accelerador en la segona meitat per donar la volta al gol inicial del visitant Aitor Lario

CASTELLDEFELS1


ASCÓ2


L'Ascó va sumar ahir una nova victòria després de derrotar el Castelldefels i superar el gol inicial del visitant Aitor Lario. En la represa, els tarragonins van ser superiors i van acabar trobant el merescut premi. El joc va estar anivellat durant els primers minuts, i només el local Munta ho va provar amb un xut que va aturar Planagumà. Els visitants, però, van despertar-se a poc a poc, gràcies en bona part a la feina d'un incisiu Cervantes. I tant va créixer el Castelldefels que en el 27', després d'un córner, Aitor Lario va ser el més llest per aprofitar un mal refús de Sergi Fuertes i fer el 0-1 de cap. L'Ascó va buscar la reacció a partir del gol, però durant el primer temps del partit d'ahir no es va veure la millor versió dels de Miguel Rubio. Només Gerard, amb un potent xut en el 32', va donar mostres d'empenta local. En la represa, però, Rubio va moure la banqueta i va donar més dinamisme a un equip que va acabar oferint una millor versió. En el 55', Genis va engaltar una pilota a la frontal de l'àrea i va batre Planagumà per fer l'1-1. El mateix Genis, en el 60', va enviar una pilota al travesser en córner directe i Munta, en el 64', ho va provar amb una rematada que va marxar fora per poc. El domini local ja era evident i, tot i que Cano va gaudir d'una bona ocasió en el 75', Argilaga va fer complir el guió i va fer el 2-1 amb un gran xut.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Socias, Munta, Edu Vives, Jose Ramon, Artur Gòdia, del Moral (Roca 83'), Cristino, Gerard Roigé (Argilaga 45'), Taranilla (Galcerán 45') i Genís CASTELLDEFELS: Planagumà, Juanito, Javi Calvo, Uri, Aitor Lario, Oriol Cortés (Masuet 81'), Cano, Mario (Pelegrín 56'), Cervantes, Prieto i Pedro Bravo (Daisuke 68') GOLS: 0-1 (27') Aitor Lario. 1-1 (55') Genis. 2-1 (77') Argilaga. ÀRBITRE: Martín Varas. T.G.: Al visitant Uri. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)